dilluns, 29 de maig del 2006

OMAR VIZUETE A LA SELECCIÓ CATALANA

Aquest cap de setmana del 2 al 4 de juny se celebra a Càceres el Campionat d’Espanya per autonomies a les categories juvenil i cadet. Per part del CAC es troba la presència d’Omar Vizuete que correrà els 110 metres tanques juvenils en representació de Catalunya al tenir enregistrada la millor marca catalana actual. Desitgem la millor de les sorts en aquesta nova aventura per aquest gran atleta del CAC.

MANOLO HOYO CAMPIÓ DE CATALUNYA DE 10KM VETERANS ANTONI JARAMILLO I ANNA GIL EN SEGONA POSICIÓ.

Aquest diumenge passat es va celebrar la Cursa de 10km de Nou Barris que a la vegada va ser el Campionat de Catalunya de 10km. Absolut i de veterans. Es tracta d’un de les curses clàssiques de fons catalanes que ja compta amb 18 edicions i que sortint de l’ajuntament del districte Barcelona de Nou Barris fa un recorregut de 10 Km per Virrey Amat, Can Dragó, Via Júlia, Guineueta i arribada al mateix lloc en una prova caracteritzada per les continues pujades i baixades a la qual aquest any se li ha afegit la duresa de les altes temperatures en un estiu matiner que ha trencat climatològicament la tradició del maig. Malgrat contrarietats, Manolo Hoyo no va perdre l’ocasió d’adjudicar-se un altre títol oficial i guanyà la seva categoria de veterans amb un temps de 39.39. A més darrera d’ell, en segona posició, un altre del CAC, l’Antoni Jaramillo amb 39.54. En dones idèntica posició que Jaramillo per a Anna Gil amb 48.56. Ja hem insistit molts cops que aquests resultats tenen un gran mèrit no només a nivell factual sinó que formen part d’una dinàmica del CAC que es remunta a més de 15 anys i que ha portat a què any rere any molts pòdiums de veterans a tots els nivells geogràfic tinguin presència important castellarenca. També és molt destacable el 16è absolut del jove Xavi Planas amb un bon temps de 34.45, tot fent una cursa de menys a més. Darrera d’ell, també en posicions capdavanteres Xavi Gual amb 37.09, Joan Garcia en 40.53 i la Fina Rodríguez quedant la trentena de dones amb 54.47.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROMOCIÓ

Sense encara ser oficials els resultats de la novena jornada del Campionat de Catalunya de Promoció disputada al Prat de Llobregat i a Terrassa tenim totes les puntuacions fins a la vuitena jornada i el CAC continua avançant posicions. Ara mateix se situa Tercer de nois a la categoria cadet (i dotzenes les noies). Segon en infantils masculins, però és que, a més, les noies s’han posat terceres i, per últim, els més petits els alevins es troben en tretzena posició els nois i les fèmines han ascendit fins a la quarta posició.

dilluns, 22 de maig del 2006

EL CAC FEMENÍ PUJA A PRIMERA DIVISIÓ ABSOLUTA. FITA HISTÒRICA DE LES ATLETES DE CASTELLAR.


Quan l‘any 2005 es decidí, per fi, inscriure un equip femení del Club Atlètic Castellar a la Lliga Catalana de Clubs d’Atletisme ningú pensava que en un any aquelles noies estarien a primera divisió. La decisió fou presa perquè estaven pujant equips competitius cadets i infantils que juntament amb la col·laboració d’alguna veterana podia ser motivació d’un nou tipus de competició, però el resultat és que les noies CAC han superat les previsions dels més optimistes i aquest diumenge passat al matí a les pistes terrassenques de Can Jofresa el resultat de l’enfrontament per la lluita per l‘ascens a Primera Divisió ha estat: 1r Lloret 298 p., 2n CAC 255 p., 3r Badalona 228p., 4rt Santa Eulàlia 218p., 5è Granollers 200p., 6è Terrassa 173p. Ascendien els dos primers. Els resultats per proves han estat els següents: en curses, als 100m. bones marques personals de Marta López (13.4) i Eva Navarro (13.9), als 400m. s’ha vist l‘Anna Olivé en 1.02.8 i la Carla Ibáñez en 1.07.2. Als 1500 m. un altre cop la Laura Vílchez per davant amb 5.14.5 tot seguida de la Mónica Cordoba amb 5.19.8. Aquesta última repetia prova amb els 100m. tanques amb 18.8 per 18.9 de la Mónica López que, a la vegada, també feia pes amb 6.98 per 6.18 de la Montse Méndez. A alçada força bé la Marta de Juan amb 1,35 i a prop la Alexandra Bayo amb 1.30. La Marta repetia a javelina amb uns bons 23.32 per 15.75 de la Glòria Córdoba. Per últim la Marta López en triple un gran salt de 9.76 per 8.47 de Sandra González. La darrera prova foren els relleus 4x100 on Navarro, Centeno, Ibáñez i Olivé feren 55.3. En conclusió un bon equip que assolí bones posicions a totes les proves, sense fisures, que han enviat a les femines del CAC al més alt nivell de l’atletisme català.
Cal dir que són molt poques les entitats atlètiques catalanes que poden declarar que tenen l‘equip masculí i l‘equip femení a primera divisió de l‘atletisme català. I les altres que ho poden dir (Lleida, Sabadell, Barcelona, Manresa, etc.) amb una enorme diferència demogràfica amb la Vila de Castellar. Si a això li afegim que a la resta de categories el CAC té equips sostscampions de Catalunya i en totes. Masculins i femenins, aquests any estan entre els vuit primers equips catalans fan del Club Atlètic Castellar un dels puntals bàsics de l‘esport català.

MARC VELA SOSTCAMPÌÓ DE CATALUNYA DE 60M TANQUES

A Lloret a la Fase Nacional Aleví de pista Marc Vela va tornar a demostrar les seves grans capacitats a les tanques al quedar segon als 60m.tanques, a més de ser el medalla de bronze del salt d’alçada amb 1.35. Un altra gran esperança al pòdium era Joan Carles Vidal que el rubricava al guanyar la semifinal dels 60m. llisos, però a la final després de guanyar-la els jutges decidiren repetir-la per negligències tècniques i manca de cronòmetres. El resultat fou que el cansament i els nervis enviaren al nostre gran velocista al quart lloc final. Altre quart lloc va ser per a Sergi Tena als 2000marxa amb nou rècord CAC de 12.20.0. Mateixa posició per Bru Vidal al llançament de pilota amb 31.10. Cinquè fou Joan Casanovas as 2000m. amb 7.34.0, sisena de Catalunya la Cristina Froilan a pes amb 8.00, setena la Sara López a llargada i vuitè Alex Garcia a llargada amb 3.80.

EL CAC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROMOCIÓ

Des del mes de desembre es va disputant una nova competició organitzada per la FCA amb el nom de Campionat de Catalunya de promoció . Es tracta que durant onze dissabtes els atletes de les edats de promoció es presenten a controls de tota la geografia catalana i fan unes determinades marques que valorades amb els rànquings de la IAF donen uns punts als club i a final de temporada suposarà un nou títol. El resultat està sent força interessant i s’han apuntat més de cinquanta clubs. Per exemple aquest dissabte passat foren molt els nois i noies del CAC que es traslladaren a Gavà o a Mataró. La classificació provisional actual posa el CAC en sisena posició de nois cadets (i noies les onzenes) en segona d’infantils (i les noies també onzenes) i setenes d’alevines, mentre els nois són tretzens. Queden tres jornades.

dilluns, 15 de maig del 2006

EL CAC CINQUÈ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS JÚNIORS

El diumenge passat al Serrahima Barcelona l’equip júnior masculí del CAC va participar en els Campionats de Catalunya per equips tot quedant cinquè amb 79 punts per darrera del Medislast Carrefour de Lleida (126) l’A.A. Catalunya (120), Barça (106) i L’Hospitalet (100). Es tracta d’una molt bona actuació d’un col·lectiu d’atletes majoritàriament de la categoria juvenil que es van batre de tu a tu amb corredors amb dos anys més, tot sent un enorme handicap en aquestes edats. A més, malgrat presentar un equip de setze atletes, no hi hagué representació a la prova de marxa. Prova a prova , les millors prestacions les realitzaren D.López (2n a 1500m. amb 4.19.03) i M. Gallego (2. a 110t. amb 16.31). També assoliren bones posicions els tercers llocs d’I. Alba (javelina 39.32) i O. Vizuete (400t. amb 59.07) i els quarts de P. Cabello (39.32 a martell) i el reaparegut D. Mulas (pes amb 10.23). Cal assenyalar, el nou rècord CAC a triple amb el bon SALT de R.Miranda de12.39. La resta que assoliren els punts necessaris per al bon resultat final foren: F.Martori (100 amb 12.13), A.Berdie (200 amb 25.87), M. Godoy (400 amb 54.13 m.p.), A.Moreno (800 amb 2.08.58), Y.Gil (3000 amb b10.25.38), J. Graells (3000 obst. Amb 10.55.41), A.Cortés (llargada amb 5.74), X.Rubio (disc amb 24.05) i els equips del relleu 4x100m. (Martori, Crtés, Miranda i Gallego amb 47.14) i 4x400 (Lopez, Moreno, Godoy i Vizuete amb 3.40.20).

EL CAC A LA CURSA DE CARDEDEU

Un any més s’ha celebrat la tradicional cursa de Sant Isidre a la localitat de Cardedeu sobre deu quilòmetres entre camins i asfalt i un any més han augmentat la participació a quasi ara els nou-cents arribats. D’aquests alguns eren del Club Atlètic Castellar. El més destacat ha estat el sisè lloc final a la categoria de veterans d’Antoni Jaramillo amb 39.35 , també ha corregut de valent Xavi Planas que amb35.39 ha quedat novè de la categoria sènior. Altres participants han estat Joan Olivé (40.49), Fina Rodríguez (51.11) i Anna Martí (54.12).

EVA NAVARRO CAMPIONA DE CATALUNYA ESCOLAR D’ATLETISME

Es van disputar a les instal·lacions municipals d’atletisme de l’Hospitalet el dissabte passat, 13 de març, el Campionat de Catalunya escolar d’atletisme a l’aire lliure en la categoria infantil. Del col·lectiu de classificats del CAC, amb algunes absències notables vinculades al pont de la Salut, ha destacat la corredora Eva Navarro que torna a pòdiums al ser la primera a la prova dels 80m. tanques amb un nou rècord del CAC de 13.0. A més de l’Eva, altres dues noies estigueren en pòdiums, concretament amb sotscampionats; tals són els casos de la llançadora de disc Monica Froilan amb 20.54i la llançadora de javelina Sandra González que amb 24.86, a més, és nou record CAC. Els demés es quedaren a les portes amb quatre quarts llocs realitzats a salt d’alçada per l’Alexandra Bayo (1.35), a 3000marxa per l’Andrea Pérez (18.17.5), a la mateixa distància , però en llisos per la Mireia Ropero (12.12.4) i al llançament de pes masculí amb Jaime Cabello (25.95). També cal fer referència al bon llançament de pes d’Aitor Ríos que amb 10.31 acabà cinquè i a l’Àngel Vilalta que fou finalista dels 80m. tanques a l’acabar vuitè amb 14.3.

dimarts, 9 de maig del 2006

EL CAC FEMENÍ AMB OPCIONS DE PUJAR A PRIMERA DIVISIÓ

A Molins de Rei es va disputar el diumenge passat la primera part de l’encontre per ascendir a Primera Divisió Catalana d’Atletisme i les noies del CAC ho van fer molt bé amb sèries possibilitats d’aconseguir-ho perquè el resultat fou: Lloret169, CAC 145, Granollers 112, Badalona 110, Santa Eulàlia 92 i Terrassa 82. Comptant que passen les dos primeres, l’esperança és clara. Per proves, en llançament Montse Méndez fou la reina al guanyar el disc (28.82, per 20.95 de G. Cordoba) i martell (26.45 per 13.97 de M. López). També lluí molt el triomf del CAC als relleus 4x400 (4.21.7 de Cordoba, Ibáñez, Vílchez i Olivé), però evidentment el triomf fou del degoteig de punts fet per totes les participants amb rècord CAC inclòs de perxa amb S.González (3ª amb 2.50 per 2.20 d’A.Bayo) o els bons 4.14.5 de M. Cordoba als 400t amb M de Juan en 1.20.8. A més va respondre el 200m. amb A.Olivé (27.9) i M. Lopez (28.5), els 800m amb L. Vílchez (2.30.2) i C.Ibáñez (2.41.2), els 5000m. amb M. Bregada (20.17.2) i A. Gil (22.10.1)els 5000marxa amb P. Centeno (36.25.2) i C. Cardenas (31.00.4), llargada amb M. López (4.46) i M. Froilan (3.94).

EL CAC MASCULÍ MANTÉ LA CATEGORIA EN UN ENCONTRE DE PRIMERA DIVISIÓ ACCIDENTAT I AGÒNIC


La notícia a la jornada final de la Lliga Catalana d’Atletisme de 1ª Divisió en l’encontre de lluita pel descens va aparèixer quan a la sèrie de 110 metres tanques l’històric corredor del CAC Martí Llobet queia al passar l’última tanca amb tant mala fortuna que es trencava tot el canell. Es paralitzava el campionat i entre escenes de dolor i sorpresa se’l duia l’ambulància de la Creu Roja a una clínica. L’encontre continuava amb una igualtat ferotge: cap dels vuit equips tenia cap intenció d’anar a segona i tot l’arsenal s’havia posat en lloc i fins al final no s’ha pogut salvar el CAC amb una sisena posició final, mentre han estat el Tarragona i la Colomenca els equips que viatgen a categoria inferior.
Els resultats han estat molt positius en les curses amb un 3000 obstacles esplèndid de P. Ordóñez tercer amb 9.58.07 per 10.53.14 de J.Graells, un 3000 llisos de L. Garcia, cada cop millor amb 9.35.62, per 9.46.83 de D. Jaen, un 1500m. d’un fortíssim X.Planas en 4.15.30, tercer per 4.27.83 de Xavi Gual i en 800m. cinquens llocs en sèries de D.López (2.01.64) i A. Moreno (2.12.41). A les curses curtes també estigueren molt bé els del CAC amb X.Artigas al 100m. (11.85) i 200m. (segon amb 23.7), M. Villanueva al 100m. amb 11.85 i al 200m. guanyant O. Vizuete amb 22.8, mentre al 400m. es defensaven amb marca personal M. Godoy 54.15 i F.Martori 57.78. En tanques, malgrat l’infortuni de Llobet, bona cursa en 110 de M.Gallego (17.84) i en 400m. 3r O.Vizuete (59.39) i quart l’incombustible J.C. Pombo amb un minut exacte. Per últim, en relleus, un segon lloc al 4x400m. (Planas, Pombo, Godoy i López) amb 3.37.14 i un tercer al 4x100m. (Gallego, Martori, Berdie i Villanueva) amb 47.54 refrendava un bon resultat malgrat no haver especialistes en marxa i el sacrifici d’I.Alba (34.45.5) i el cadet A.Vilalta (39.49.0). El problema vingué a concursos on si bé alguns es defensaren com a llargada i triple de R.Miranda (5.72 i 12.21) i H. Morcillo (5.60 i 11.49). La perxa estigué en 2,80 de Galobart i Vidal i en alçada 1.55 de Cortés i Jiménez. També alguns problemes en llançaments amb martell (32.77 Cabello i 26.35 Bea), pes (9.65 Gamito i 9.16 Creus) i defensa en javelina (Lopez 41.19 i Navas 37.95) i disc (Gamito 33.14 i López 24.15). Resultat final: Manresa 349, Girona 345, Universitari 327, Lloret 325, Barberà 324, CAC324, Tarragona 321 i Colomenca 244. Just però el CAC fa el record històric de mantenir-se a primera i deixar de ser un equip ascensor. Només resta desitjar a l’amic Martí una ràpida recuperació i des del CAC se li envia el més càlid suport per un dels corredors més estimats dels darrers quasi vint anys.

BRONZE DEL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA PER EQUIPS ALEVINS


El dissabte passat al matí a les instal·lacions municipals d’atletisme de Calella de la Costa es va realitzar el Campionat de Catalunya aleví per equips. Es tracta d’un de les competicions més complicades de la temporada ja que els clubs han de presentar un atleta per cada una de les proves de la categoria i fer la competició sumant els resultats de cada una de les proves. Això significa la necessitat de presentar uns quinze atletes de la mateixa edat i, malgrat les dificultats , el CAC ha estat un dels només 8 equips catalans que han aconseguit estar en els sis campionats d’aquest cap de setmana. El primer gran èxit ha vingut de la mà dels alevins que han assolit la tercera posició final, només superats per l’Hospitalet i l’Igualada. Aquest èxit ha estat conseqüència de les bones actuacions i ganes posades per tots. En aquest sentit destaquem el triomf de Joan Carles Vidal al salt de llargada amb 4.54, nou record CAC superant el vell d’Oscar Leyva del 1985. També va guanyar a salt de perxa Alex Garcia amb 1.70 i el relleu , actuals campions de Catalunya de 4x60m., Escolano, Arderius, Garcia i Vidal, amb 34.9. Però, a més excel·lent actuació de German Escolano als 600m acabant segon amb 1.49.8, Guillem Arderius a alçada amb 1,50 quedant en segon lloc , Adrià Sansa al 2000marxa amb el segon lloc (15.01.2) i Ruben Mena a disc, tercer amb 14.17. També és d’esmentar les moltes ganes de Marc Ferrer als 2000 metres on va complir amb 8.41.4, a l’igual de Josep Barrios als 60m. amb 10.2, Santi Juan als 60m. tanques amb 12.6, Carles Corral al llançament de pilota amb 12.66 i l’equip del 3x600m. de Barrios, Mena i Juan amb 7.41.8. Lamentablement va faltar un llançador de pes que hagués enviat com a mínim a sotscampions de Catalunya aquest jovent amb tanta empenta i il·lusió.
Mentrestant les noies amb moltes dificultats en algunes proves feien molts bons resultats com l’espectacular Lara Carballo guanyant els 2000 metres amb uns 7.58.7, nou gran rècord CAC de l’especialitat o el segon lloc d’Alba Roca als 600 m. amb 2.03.5, o el tercer lloc d’Andrea Bertran al salt de perxa (1.50) o de Mireia Bella a salt d’alçada, mentre l’equip es completava amb Virginia Valenzuela a 60m. (11.7), Anna Gibert a pes (3.89), Maria Benedicto a llançament de disc (8.05), Marina Vela a llargada (3.02), Xenia Vega a 60m. tanques (12.1), Marta Gibert a 2000marxa (19.19.1), Patricia Corral a llançament de pilota (12.21) i els relleus provocaven un setè lloc final per equips catalans que cal considerar-ho molt positiu amb les ganes i il·lusió de totes les participants.

EL CAC SOTSCAMPIÓ DE CATALUNYA PER EQUIPS INFANTILS


Un dels grans èxits del CAC a la present temporada es va realitzar el diumenge passat al matí a les pistes de Calella quan l’equip masculí va quedar segon de Catalunya, per darrera només de tres punts de l’Hospitalet, i superant als altres catorze potents rivals. Aquest triomf no ha estat a causa d’un gran atleta , ni alguns grans atletes ,que sí que hi havien ,sinó de l’esforç d’un col·lectiu de quasi vint nanos durant mesos i la tasca dels entrenadors que han fet que a totes les proves es presentessin nois del CAC amb unes molt bones prestacions. Podem començar destacant la gran actuació de Gerard Arderius que en un una competitiva prova de salt d’alçada assolia el segon lloc amb 1.50, per repetir posició en uns 1000 metres d’infart amb 3.10.7. Podem parlar d’un Martí Godayol que assolia un cinquè lloc a llargada amb 4.14, però, a més, feia una gran cursa de 1000 obstacles que l’enviaven a la segona posició final amb 3.30.8. Cal referir-se a un sorprenent marxador, Sergi Tena, que va decidir aguantar en el grup de davant fins que pogués i acabà tercer amb nou rècord CAC de 18.54.2, arreveixant la seva marca personal en sis minuts!!! A més, Sergi fou el primer representant del CAC, el primer que va acabar, al veure la resta l’esforç d’aquest gran noi encoratjà els ànims col·lectius per fer fites històriques. Mentre Bru Vidal feia un gran salt de perxa i quedava segon amb 2.10. Altres es defensaven a les seves proves amb un enorme coratge com Alex Ventura als 150m. amb 22.9 , tot guanyant cinc punts, Adrià Mena als 80m. amb 12.2 , Joan Casanovas en un 2000 d’extremat nivell amb 12.23.4 i el nou vingut, Francesc Fernández tenia tres desqualificacions en triple amb un enorme esforç personal i lesió inclosa. Però malgrat infortunis, la sort estava amb el CAC. En aquest sentit cal referir- se a un gran saltador de tanques, Marc Vela que amb dos quarts llocs a les curtes (80m. amb 16.2) i a les llargues (37.5) donava molts punts per al triomf del CAC. Canviant d’especialitat hem d’aturar-nos a assenyalar que un dels motius d’aquest gran èxit han estat els llançadors: Adrià Mena, sense comptar entre els favorits, va guanyar el llançament de disc amb 24.99, Albert Godayol quedava segon en martell amb 24.49, Marçal Benedicto era el tercer en pes amb 8.87 i Raul Mulas el quart en javelina amb 21.33 (60 punts en quatre proves !!!). Per últim bona resposta del relleu curt del 4x80 (cinquès els Adrià Rodriguez, Geri Gili, Alex de la Torre i Marçal Benedicto amb 51.7) i segons els del llarg del 4x200 amb Vidal, Mulas, Casanovas i que acabaven el campionat amb un segon lloc. Van estar a punt de ser campions de Catalunya, l’any passat a Mollet foren tercers, fa dos anys a l’Hospitalet una negligència arbitral els barrà el pas al pòdium. Si continuen amb aquesta fe estem davant d’un nou dream team del CAC nombrós, alegre i de molt bona gent que acabà el matí llançant-se a la ria amb un nou trofeu del CAC.
Mentrestant les noies infantils ho feien molt bé i quedaven setenes de Catalunya amb un gran resultat producte de molt bones marques personals amb Saray Garcia al disc (20.39), Laia Catalan a 3000 llisos (12.43.3), un nou rècord CAC de l’Andrea Pérez als 3000 marxa amb 17.45.2 amb una gran segona posició final. Després Laia Pintó complia al salt de perxa amb 1.40 i després un recital de bons llançaments de Cristina Froilan en martell (13.65) i disc (19.15). La següent competidora fou la C. Montllor als 220 tanques amb 42.7, per venir bons resultats de l’Ainhoa Arrabal al pes al ser tercera amb 7.75 i als 80m. on guanyà la sèrie amb 11.6. Sara Garcia es defensava a llargada amb 3.30 i 150m. amb 23.2 , mentre M. Bayo feia uns 80m. tanques amb uns bons 17.1. El relleu curt i el llarg del final refrendaven un bon equip de molt bon resultat.

ELS CADETS MASCULINS DEL CAC QUARTS DE CATALUNYA PER EQUIPS I LES FÈMINES VUITENES


Un bon equip del CAC el dissabte passat a la tarda a Calella va quedar quart de Catalunya per equips i competint en quinze especialitats amb molt bons resultats, Així Aitor Rios guanyà el martell amb nou rècord CAC de 29.39. També estigué pels llocs capdavanters S. Vellido que acabà tercer dels 3000m. amb rècord de 9.58.9. Mateixa posició en el bon relleu de 4x300m. amb 2.53.4 (Gomez, Arderius, Escribano i Candela) i cinquens al 4x100 (55.9 amb Fito, Tena, Bertran i Vilalta). També són remarcables els llançaments de disc (quart J. Cabello amb 24.95) i javelina (5è A.Fitó amb 27.73). La resta es defensaren en proves molt competitives: 100m M. Gomez 12.8, 300m.: V. Candela 41.5, 600m.: G. Tena 1.37.9 1000m.: E. Escribano 3.08.6,100t A. Vilalta 18.5., 300t.: J. Muntada 49.9, 1500 obst.: A.Casanovas 5.32.0, perxa: M. Gili 2.00llargada: D. Bertran 3.57, pes: T. Cruz 8.86 i, menció especial mereix el llançador Ruben Corral que amb la manca d’un marcador sortí als 5000metres i realitzà 48.08.0. Felicitacions a aquest gran equip
En noies, sense poder completar l’euip per manca de participants molt bé cal valorar aquest vuitè lloc final amb una excel·lent M. Ropero (2ª als 3000m. amb 11.42.6) i el quart lloc de S. González als 300t. (49.7). La resta feren: E.Navarro 100m amb 14.4, 300m amb 46.7, E. Carballo 600m. amb 2.07.3, K. Cardenas 1000m. amb 3.43.3, A.Garcia 3000marxa amb 23.01, A.Bayo perxa amb 1.90, M. Marsol (reapareguda) llargada amb 3.73, P. Pedreira (també reapareguda ) pes amb 5.38 i disc M. Froilan amb 13.83

dimarts, 2 de maig del 2006

PÒDIUMS DEL CAC ALS CAMPIONATS TERRITORIALS


El diumenge passat al Serrahima als Campionats territorials per atletes veterans foren molts els del CAC que accediren a pòdiums en una demostració del gran nivell d’aquest col·lectiu. Així M. Hoyo fou primer als 10000metres amb la gran marca de 37.24.6. També primeres cadascuna en la seva categoria als 5000metres Montse Bergada (20.24.5), A.Gil (21.49.8), A. Martí (24.43.3) i M. Granados (25.51.0). A més les dones quedaren segones al relleu 4x100 (Gil., Martí, Gili i Bregada). La Rosa Gili fou segona a 100m. (14.8), a 200m. (32.5) i primera a pes (7.30), el J. Permanyer primer a 200m amb 31.6 i en Joan Olivé 3r (27.9) i J.Bea segon a martell amb 12.24.
Allò que ja es vaticinava a la jornada de classificació de la setmana anterior a Mollet es va complir aquest dissabte passat a les vetustes pistes d’atletisme de Camp Clar a Tarragona quan en una calorosa matinal els component del 4x60m. aleví del CAC, els German Escolano, Guillem Arderius, Alex Garcia i Joan Carles Vidal van fer una exhibició de córrer ràpid tant en sèries com a la final i es convertiren en els campions de Catalunya per equips amb un gran temps de 34.6. Fet aconseguit ja quatre vegades els darrers sis anys pel CAC i que denota la continuïtat en noves fornades d’excel·lents nous atletes de l’entitat castellarenca. La resta compliren ja amb l’èxit de poder classificar-se amb més o menys sort. Sisè lloc final per als 4x200 infantil amb Vela, Arderius, Mena i Godayol amb bon temps de 2.00.7. Igual lloc per les combatives alevines del 3x600m amb Bertran, Roca i Carballo i un temps de 6.25.3, mentre en el 4x60m a punt estigueren les Gibert, Vegas, Benedicto i Vela de col·locar-se a la final amb un novè lloc de 40.0. Igual posició per al 4x80 infantil femení amb Arrabal, Monitor, Perez i Vivas (45.0) i també bastant a prop de la final al 4x100m. femení amb González, Cardenas, Froilan i Navarrro amb 56.5i un pèl més lluny, però amb marca personal estigueren els cadets del 4x100 amb Fitó, Gómez, Arderius i Candela amb 52.2. També els alevins del 3x600 masculins tingueren la mateixa sort amb Juan Sansa i Ferre amb 7.00.4 que acabaran novens. En conclusió, al marge del gran èxit del títol català , el millor van ser 35 classificats per la jornada final.

LAURA VÍLCHEZ I XAVI PLANAS GUANYADORS DE LA XVII MILLA URBANA DE CASTELLAR


Al marc incomparable de l’Espai Tolrà es va disputar el dilluns u de maig, dia del treball, l’edició número disset de la Milla Urbana organitzada pel CAC i que va comptar com a característica bàsica un gran ambient durant tota la tarda on hi hagueren més de 400 inscripcions i s’omplí en una agradable tarda de primavera de gent, alegria, esport salut i convivència en el parc central de Castellar.
A nivell esportiu els guanyadors absoluts han estat en categoria femenina la Laura Vílchez que porta l’impressionant registre de guanyar la prova 12 vegades seguides, en aquesta última amb l’afegit de ser la primera classificada a la cursa reina. En homes en una cursa molt oberta i amb molta emoció el guanyador ha estat en Xavi Planas que ha donat la sorpresa en imposar-se a altres corredors amb més historial i millors registres els darrers temps, però amb molta fe en la victòria ha quedat per davant d’uns forts Lluís Garcia i Pere Ordóñez i el primer juvenil amb un gran esprint al final, David López.
El festival de curses va començar a les cinc de la tarda amb la prova de les prebenjamines i el primer triomf se’l dugué Laura Hernández (St. Esteve), mentre en nois era per Pol Gallardo (CAC). En benjamins, de noies la petita del CAC Aina Mata va ser la més forta i en nois per Albert del Valle (Bonavista). La cinquena cursa ja fou una milla sencera i van ser les alevins amb un pòdium de tres corredores del CAC: 1ªL.Carballo,2ªA.Roca, 3ªA.Bertran, mentre en nois Marc Bejar (Bonavista) era el campió per davant de R. Perez i J.C. Vidal (CAC). En infantil tres altres noies del CAC: 1ªL.Catalan, 2ª L.Vivas i 3ª N.Arrrabal i en nois guanyà amb gran autoritat G.Arderius per davant del combatiu M. Godayol i J.Martínez. De cadets i al davant de la cursa gran estigué de primera la M. Ropero, seguida d’E.Navarro i K. Cardenas, totes del CAC. De nois S. Vellido primer en pugna amb un foro G.Tena i tercer E.Escribano. De juvenils, darrera D. López, aparegué J. Graells i A. Moreno, mentre en noies primer era la Mónica Cordoba , acompanyada al pòdium per la C.Ibáñez i la M. López. Altres pòdiums foren en júniors masculins per S.Aparaicio, en femines M. Méndez, en promeses M. Porras , en sèniors femení una recuperada M. López. Per últim cal esmentar la multitudinària cursa open de pares i mares amb triomf de Glòria Renom i J. Rodríguez, mentre en veteranes primer triomf de l’A. Gil i en homes, amb la sorpresa de la no participació de Manolo Hoyo per lesió, triomf de Joan Olivé per davant dels històrics A.Jaramillo i J. Permanyer. L’últim premi, material esportiu, donat pel regidor d’esport Xavi Romance i el president del CAC Joan Pere López va ser per l’escola amb més participació proporcional recaient en el CEIP Bonavista per davant de la Immaculada i El Casal. Cal agrair a les escoles el suport a les iniciatives de promoció de l’esport a la Vila del CAC que han fet de la XVII Milla Urbana de Castellar un gran èxit d’expressió de la convivència positiva que genera una cosa tan senzilla com posar-se a córrer.