diumenge, 3 de juliol del 2011

EL CAC A LA CURSA DE LA VILA OLÍMPICA

Els fondistas del CAC no van fallar a una nova edició d´aquesta prova multitudinària sobre un traçat de 10 km relativament pla però amb una enorme calor aquest diumenge passat i Josep Surroca realitzà 41.23, Jordi Costa 43,23 , Albert Cerezo 43.44 i Anna Martí 55.23. Joan Moreno corregué la cursa d´Olesa sobre 10km i va ser el triomfador dels veterans com la setmana passada a la prova de Sant Joan Despí; en totes dues rebaixant per segons els 40’

ELS VETERANS DEL CAC RECORD DE CATALUNYA

S´ha rebut de la Federació Catalana d´Atletisme a la secretaria del CAC que la marca feta als relleus 4x400 m. per Josep Permanyer, Josep Pons, Juan Pedro López i Juan Moreno de 5.15.23 és el nou rècord de Catalunya de l´especialitat. Es tracta d´un nou gran premi a aquest gran luxe de veterans del Club Atlètic Castellar.

JOSEP PONS MEDALLA DE BRONZE ALS CAMPIONATS D´ESPANYA

L´atleta del CAC Josep Pons va rubricar aquest diumenge passat un nou gran èxit a la seva llarga i dilatada carrera atlètic a l´aconseguir la medalla de plata a la prova dels 5000 metres en els Campionats d´Espanya d´atletisme de veterans disputats a Águilas en tot el llarg cap de setmana. Josep Pons és l´expressió del triomf, esforç i perseverança durant molts anys plens d´`èxits i la punta de llança d´altres grans resultats com el quart lloc de Josep Permanyer als 400m el desè de Juan Pedro López als  5000 metres o el triomf de la castellarenca Encarna Garcia als 5000m. Èxits que ja es van viure als Campionats de Catalunya amb triomfs de tots aquests atletes i l´afegit als relleus, als 5000m. amb Joan Moreno, al martell amb J. Bea, als 5000m. amb l´Anna Martí o el prometedor 9è lloc a 1500m . de Josep Surroca.

GUILLEM ARDERIUS SOTSCAMPIÓ D'ESPANYA DE SALT D'ALÇADA

A Castelló s´ha celebrat aquest cap de setmana passat els Campionats d´Espanya cadets d´atletisme a l´aire lliure que han deparat un altra gran resultat per l´atleta del CAC Guillem Arderius ja que a la prova de salt d´alçada amb 1.86 ha tornat a fer el r`cord local i ha assolit la medalla de plata només superat pel valencià Ignasi López amb 1.90 com ja va passar als campionats d´Espanya en pista coberta Oviedo el març passat. Cal felicitar a un dels esportistes més prometedors de l´ atletisme català actual i un referent en el món dels salts de la important escola atlètica generada al CAC els darrers anys.