PROJECTE CLUB


El Projecte Club pretén iniciar un procés participatiu amb totes aquelles persones implicades amb el Club Atlètic Castellar, per decidir entre tots i totes com volem funcionar, posar-ho de manera adequada per escrit i aprovar-ho en assemblea de socis per que entri en funcionament de manera acceptada.
Els redactors d'aquests documents inicials són en Xavi Gual i Xavi Arderius, i són fruit del recull d'aportacions realitzades per diferents persones vinculades al club.
Aquests documents només pretenen iniciar el debat i la participació, i poden ser objecte de totes les modificacions que es consideren oportunes. En cap cas són documents aprovats per ningú i tampoc poden ser considerats com a provisionals, només són un punt de partida pel diàleg i la participació.

Com participar?
  1. Pots enviar qualsevol aportació o opinió al correu-e cacastellar@gmail.com.
  2. Concertar una entrevista a través del mateix correu electrònic o trucant al 937147354
    (DL-DX-DV, de 19 a 21h o DM-DJ de 18.30 a 20.30h.) 
A partir d'aquest material inicial, l'equip redactor inicia una roda d'entrevistes amb entrenadors, monitors, representants d'atletes, representants de pares d'atletes, membres de juntes anteriors i actuals, membres d'equips tècnics anteriors.