divendres, 1 de maig del 2009

ENCARNA GARCIA I XAVI PLANAS GUANYEN LA XX MILLA URBANA DE CASTELLAR


L´u de maig passat s´hi va realitzar des de les cinc de la tarda la XX milla urbana de Castellar sobre el circuit habitual de l´ Espai Tolrà amb una bona participació en totes les edats, però una mica reduïda pel pont vacacional i les moltes pluges que amenaçaven i que feren acte de presència amb molta força especialment a les primeres curses , les dels més petits.


Com cada any el CAC va organitzar la prova per a promocionar l´atletisme dins de Castellar i que poguessin participar en una prova popular els nens i nenes de totes les escoles i la gent adulta a la prova open. El resultat va ser tota una tarda congregant molta gent, plena de curses , esport i festa a l´Espai Tolrà.


Els guanyadors de la cursa gran foren en dones l´Encarna Garcia per tercer any i Xavi Planas (4.40 en una forma excepcional) per cinquè tot superant en sènior un segon combatiu Lluís Garcia i completant el pòdium Josep Margalef.


Però cada cursa i categoria de les milles fetes divendres són un munt d´històries , començant per la guanyadora més petita de la categoria de les prebenjamines , la Queralt Rodríguez de l´Escola Bonavista amb 6 anys a l´igual que en prebenjamins on guanyà Abel Arrabal Garcia que significa una nova generació de cognoms il.lustres de la història de l´atletisme castellarenc al pòdium d´una cursa o l´impressionant xàfec que els hi caigué als benjamins amb triomf per segon any de Bernat Renom, mentre en noies de principi a fi es veié en primera posició la velocíssima Judith Viñas , tot completant el pòdium Aina Domingo i Aina Muñoz.

Passant als alevins guanyà tornant a demostrar la seva gran qualitat en Manel Rusiñol, completant el pòdium un segon, Eric del Pino i un tercer, Víctor Navarro, amb molt bones curses, mentre en alevines la sorpresa la donà la Marta Haba que se n´anà davant a la velocitat de les infantils i només va poder ser superada al final per la guanyadora, la sempre patidora Maya Fernández, mentre la Marta s´havia de conformar amb un bon segon lloc i la tercera fou la Laia Font.

Totes de la nova pedrera del CAC. En infantils un inconmensurable Jordi Torrents dominava de principi a fi amb la bona marca de 5.22 , mentre darrera Joan Losada seria el segon i Jon Ormaetxea tercer, mentre en noies també s´imposava amb claredat Aina Mata per un segon de la Marta Ventura i un tercer de la recuperada Mireia Bella.


A la cursa dels cadets també hi hagué triplet conegut tant en nois: 1r G. Escolano, 2n D. Garcia 3r M. Martin , com en noies: 1ª L. Catalan 2ª A. Roca 3ª M. Losada (aquesta última per fi a un pòdium), mentre en juvenils guanyà l´incontestable Sergi Vellido que , a més fou segon absolut de la cursa, mentre per darrera aparegué el segon juvenil, Gerard Arderius , i el tercer, Raul Mulas i en noies la sorprenent guanyadora, a més amb bona marca, va ser la corredora Meritxell Rusiñol i segona la Irene Montllor.


En júniors tornà a córrer i a guanyar un fort Albert Vidal , tot seguit pel Gerard Tena i el Carles Llunell, mentre en promeses Jordi Graells s´imposà a un vertiginós Carles Rodríguez i a un reaparegut Toni Pozo i en nois l´Anna Olivé.En quant a veterans Manolo Hoyo guanyà per cinquena vegada amb una nova demostració de qualitat i a prop un Juan Moreno que va expressar estar força ràpid tot completant el pòdium en Francesc Rovira, mentre en dones l´Anna Gil fou la triomfadora , mentre al pòdium també estigué la segona, Rosa Gili, i la tercera, Maria Garcia.


Com sempre la festa acabà a les vuit de la tarda amb l´entrega de premis per part de l´alcalde, Ignasi Giménez i el regidor Pepe González i la sensació del bon èxit d´aquests vint anys de Castellar i la seva milla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada