dimarts, 25 de maig del 2010

20 CLASSIFICATS DEL CAC PER LES FINALS CATALANES D´ATLETISME BENJAMÍ i CADET

A Terrassa aquest dissabte passat s´han disputat les fases prèvies de les proves del Campionat de Catalunya d ´atletisme individual a les categories benjamí i cadet on el Club Atlètic Castellar ha tingut uns bons resultats aconseguint classificar 20 atletes per les finals.
Així de benjamines l´Aina Domingo en 60m. i l´Aina Muñoz a marxa han passat a final, mentre Laura Miralles i Laia Santos es quedaven als 60m i en nois classificava Pol Garcia als 60. i Blas Poveda als 1000m. , mentre B. Garcia i M. Garriga també quedaven eliminats als 60m.

De cadets masculins ha hagut una molt bona actuació de German Escolano als 600m. quedant tercer i també s´han classificat M. Martin a 300m (39.92), G. Castilla als 3000m. A.Sansa a la marxa i G.Arderius a alçada, mentre O. Torrents quedava fora de la final per un centímetre a pes i també en llançaments queien J. Barrios i D. Benítez.

De noies cadets ha destacat la classificació en alçada de Mireia Bella, en perxa de M. Gibert, H.Diez i A. Bertran , en triple de J. Torrents en 1500 obstacles de M. Ventura en llançaments de pes i disc de I. Sabanes en javelina de M. Losada, d´A. Roca en 100m. tanques , d´I. Sánchez en 300m i només M. Benedicto amb marca personal de llargada amb 4.37 s´ha quedat fora de les finals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada