dimarts, 4 de maig del 2010

MÒNICA CORDOBA I XAVI PLANAS GUANYEN LA XXI MILLA URBANA DE CASTELLAR

L´u de maig passat s´hi va realitzar des de les cinc de la tarda la XXI milla urbana de Castellar sobre el circuit habitual de l´ Espai Tolrà amb una bona participació en totes les edats.
Com cada any el CAC va organitzar la prova per a promocionar l´atletisme dins de Castellar i que poguessin participar en una prova popular els nens i nenes de totes les escoles i la gent adulta a la prova open.
El resultat va ser tota una tarda congregant molta gent, plena de curses , esport, bon ambient i festa a l´Espai Tolrà.
Els guanyadors de la cursa gran foren en dones la promesa Mònica Còrdoba (6.42) i en homes Xavi Planas (4.59 ) per sisè cop en sènior un segon combatiu Lluís Garcia i completant el pòdium Joan Carles Pombo. Cal dir que les marques van ser en pèl més lentes que els darrers anys perquè la plana major de l´equip del CAC es reservava un mínim pel responsable compromís de la Lliga del dia següent on es jugaven permanència (nois) o ascens (noies).
Però cada cursa i categoria de les milles fetes divendres són un munt d´històries , començant per la guanyadora més petita de la categoria de les prebenjamines , la Júlia Muñoz ja corrent amb el CAC amb 6 anys a l´igual que en prebenjamins on guanyà Joan Pol Blàzquez de l´escola Bonavista en dura pugna amb el segon, Mikel Campos, o el domini absolut en Benjamins de Blai Poveda mentre en noies de principi a fi es veié en primera posició la velocíssima Aina Domingo , tot completant el pòdium Aina Muñoz i Laura Miralles. Passant als alevins guanyà tornant a demostrar la seva gran qualitat en Bernat Renom, completant el pòdium un segon, Eric del Pino i un tercer, Alvar de la Torre, amb molt bones curses, mentre en alevines la sorpresa la donà la Judith Viñas que se n´anà davant a la velocitat de les infantils i no va poder ser superada al final per la segona, la sempre patidora Laia Font i la tercera fou la Maya Fernández. Totes de la nova pedrera del CAC.
En infantils un incommensurable Jordi Torrents dominava de principi a fi amb la bona marca de 5.46 , mentre darrera Joan Losada seria el segon i Manel Rusiñol tercer, mentre en noies també s´imposava amb claretat Aina Mata per un segon de la Marta Haba i un tercer de la recuperada Gloria Timoneda.
A la cursa dels cadets també hi hagué triplet conegut tant en nois: 1r G. Escolano, 2n L. Calabrese 3r G. Castilla , com en noies: 1ª M. Losada mentre en juvenils guanyà un noi de l´IES Puig de la Creu, Albert Ortigosa, per davant de Gerard Arderius i Marçal Benedicto i en noies la sorprenent guanyadora, a més amb bona marca, va ser la corredora Irene Montllor.
En júniors tornà a córrer i a guanyar un fort Sergi Vellido , tot seguit per Carlos Llunell i Ismael Lázaro, mentre en promeses Jordi Graells s´imposà a un vertiginós Iván Alba i a un reaparegut Toni Pozo i en noies l´Anna Olivé fou segona darrera Mònica Córdoba, vencedora absoluta , mentre la primera sènior fou la Sílvia Ciureneta.
En quant a veterans guanyà de l´IES Puig de la Creu Oriol Trajo sobre un segon Manolo Hoyo i un tercer Josep Permanyer en un emocionadíssim sprint amb el quart, l´històric Manel Cubero., mentre en dones l´Anna Gil fou la triomfadora per cinquè any seguit , mentre al pòdium també estigué la segona, Anna Martí , i la tercera, Maria Pont.
Com sempre la festa acabà a les vuit de la tarda amb l´entrega de premis per part de les regidores de l´Ajuntament de Castellar Glòria Massagué i Pepa Martínez l i la sensació del bon èxit d´aquests vint-i-un anys de Castellar i la seva milla.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada