dimarts, 19 d’abril del 2011

EL CAC SISÈ EN HOMES I SETÈ EN DONES A LA PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA A PRIMERA DIVISIÓ A TERRASSA

La Primera Divisió de la Lliga Catalana d´Atletisme va començar aquest diumenge passat a les pistes de Can Jofresa de Terrassa on va participar el Club Atlètic Castellar tant en fèmines com en homes amb un resultat similar al dels darrers anys en quant als nois ja que s´aboca a lluitar a la darrera jornada per la permanència amb serioses opcions de manteniment pel sisè lloc dels vuit i en noies amb un optimisme de pensar que per primer cop es pot intentar mantenir la categoria al ser setenes.Cal dir que aquest any el CAC afrontava la competició amb la pèrdua d´alguns atletes fitxats els darrers temps per altres clubs i que han estat substituïts per noves incorporacions que han respòs amb escreix; a això se li han afegit algunes baixes d´última hora que han fet perdre alguns valuosos punts.

Una per una en noies destaquen els 800m. amb marca personal d´Anna Olivé amb 2.27.84 i un quart meritori quart lloc final i complementada per una cada cop més forta Alba persi que acabà novena. També és remarcable la tornada a la competició de la llançadora Montse Méndez que feu quarta en disc i l´onzè lloc de la Maria Losada en martell. Altra prova amb rècord CAC absolut femení van ser els 5000m. amb Laura Vílchez amb 21.26.52 acompanyada de la veterana A. Martí. També respongueren les corredors de tanques i als 400m. Laia Catalan feu setena i Alba Roca novena. En 200m. hi hagué marca personal d’Irene Sánchez sisena final amb 27.88 per novena la Marta Bayo amb 29.52. En triple hi hagué un gran record personal de Judith Torrents amb 9.80 per 8.69 de Núria Lorente, per últim en perxa la nova atleta Míriam Ortiz acabà setena amb 2.00 per nuls de Marta Gibert i en relleus setenes.

Un per un els nois destacà el segon lloc en alçada d´Angel Vilalta amb 1.92 i el setè de Guillem Arderius amb 1.78; la prova que es tregueren més punts juntament amb javelina on un sorprenent Marçal Benedicto feu quart amb 38.99 i Jonathan López sisè amb 46.78. En 200m. tornà a la competició en Víctor Candela acabant setè per 11è X. Artigas, als 800m. tornà a trencar estadístiques el juvenil Albert Ortigosa amb 2.02.22 (baixant la marca personal 6segons¡) juntament amb Gerard Arderius; en 5000m. gran marca i quart lloc final per Xavi Planas amb 15.34.7 per un valuós lloc dotzè de Josep Margalef; en 400m. tanques un gran tercer lloc de Dani Garcia amb 59.80 per 1.06.76 del prometedor Joshua Fernández en llargada respongueren per posicions intermitges Dani Gómez i Marc Gómez com en pes Rubèn Corral i Toni Creus; per últim un cinquè lloc als 4x400 (Gamero, Escolano, Gómez i Garcia) mantenia a èlit al Club Atlètic Castellar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada