diumenge, 11 de setembre del 2016

MÒNICA CÒRDOBA I JORDI TORRENTS GUANYEN LA 34ª CURSA POPULAR DE CASTELLAR AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I AMBIENT

Aquest dissabte passat tarda dins dels actes de la Festa Major de Castellar del Vallès es va celebrar la XXXIV cursa popular de Castellar organitzada pel Club Atlètic Castellar i l'Ajuntament. Aquest any amb el fet remarcable de canvi de circuit per segon any consecutiu pel bell mig del casc antic amb arribada i sortida a la Plaça Major,  i a més va acompanyar el temps, i foren centenars de persones les congregades per l'esdeveniment a més de 500 participants inscrits. Primer va ser la cursa dels petits sobre 1000 metres on triomfà un noi de Sabadell molt fort: Joan Gómez i en noies una l'atleta de Sant Quirze, la Isabel Vilar encara completant el pòdium amb altres del CAC: Nekane Olivares, Clara Alba, Carla Beltran Xiao Avellaneda i Laura Martínez i Anna Vallmitjana

La segona cursa, la dels mitjans (9 a 13 anys) la guanyà en nois l'atleta local  Jan Casamada, i darrera Arush Martínez, David Fernández i Àlex Fernández, mentre de noies la gran triomfadora va ser l' Ainara Reyes seguida de la  Clàudia Alarcon amb un pòdium completat plenament pel CAC: , Jordina Martínez i  Paola Clermont

La última competició fou la cursa gran; la prova reina congregà a tres-cents corredors i corredores que amb un gran espectacle i nivell completaren un circuit de 4, 800m. fou guanyador el corredor castellarenc del Barça  Jordi  Torrents  que va tenir una  actuació espectacular i va assolir un triomf merescut i premi als grans resultats assolits els darrers temps on ha estat setè als mundials júniors i l' any passat Campió d' Europa juvenil, segon va ser el gran l'atleta de Terrassa Fernando Chamorro , tecer un combatiu Ayoub Ouchab, quart l'històric  del CAC Jordi Jiménez i completà el pódium  el terrassenc Toni Fernández i encara darrera un fortíssim Pedro Rondón La resta de corredors locals ho van fer molt bé i el primer fou en Jordi Miró, el segon  Alex Real i darrera Andreu de Juan, Carlos Delgado, Joan Carles Pombo Josep Surroca, Marc Garriga, Marc Taló, Sergi Vila, Oscar Bertran,  Ivan Guillem,  Txema Cañadas,  Joan Margalef, Josep Margalef , Adrià Cortés, , Albert Valls, , José Luis Arrabal, Carles Sánchez, Manel Cubero,  Miquel Arnaldo, Angel Cortés, Adrià Cortés,z etc, etc.
A l'apartat femení aquest any la guanyadora va ser  la castellarenca del CAC Mònica Córdoba molt forta  seguida de Laura Arce  i un tercer lloc molt meritori per l'atleta castellarenca Isabel Criach .La festa va acabar al voltant de les 8 de la tarda quan el regidor de l'ajuntament Pepe Gonzálezi el president del CAC Àngel Vilalta feren la cerimonia d' entrega dels  60 trofeus i medalles. Cal dir que hi hagué una ben maca bossa amb regals per a tots els participants.  Una nova cursa popular i una nova satisfacció del CAC de promoció de l'atletisme popular de petits fins a veterans. La festa continuarà el proper 14 de novembre  a les 9 h del matí amb una edició de mitja marató: La  3ª Corriols del Vallès.