dilluns, 13 de març del 2006

EL CAC ALS CAMPIONATS D´ESPANYA DE PISTA COBERTA A DONOSTI I OVIEDO

El resultat dels set atletes del Club Atlètic Castellar que han participat en els diferents Campionats d’Espanya d’atletisme en Pista Coberta realitzats els dos darrers caps de setmana cal considerar-los com a molt bons i expressius del bon nivell assolit per l’atletisme local, malgrat que la mala fortuna ha afectat a algun dels participants. Així el principal candidat a pòdium del CAC, Omar Vizuete, no va tenir la sort de cara i l’actual rècord d’Espanya de l’especialitat després de superar les sèries en primera posició amb 8”21 i repetir igual resultat a la semifinal en primera posició amb 8.17, va caure a la final a la tercera tanca quan tot feia preveure que seria el futur campió estatal. Notable infortuni que no treu mèrits a la gran actuació d’una de les més importants promeses de l’atletisme català. També de gran valor és el cinquè lloc en sèries de Marc Gallego que va quedar eliminat, però va saber superar rivals de millor marca en la seva primera presència en un gran campionat. El tercer noi, David López, després d’encapçalar la seva sèrie dels 1500 metres durant vàries voltes, els canvis de ritme i les tancades el van deixar eliminat per a la final amb un temps de 4.21.66. Les noies també es defensaren de valent i la Mònica Córdoba fou novena en sèries al 1500metres amb 5.09.55, no podent passar a la final a l’igual que l’Anna Olivé als 400 metres amb l’afegit positiu de millor marca personal amb 1.01.64. Mentrestant a Oviedo la cadet Sandra González assolia una molt bona onzena posició final del salt amb perxa també amb marca personal i rècord absolut CAC femení amb 2.50. També a Oviedo, la setmana anterior, el veterà Josep Permanyer realitzà unes grans actuacions en el seu reciclatge a la velocitat tot quedant quart d’Espanya als 400 metres amb 1.11.72 i cinquè ens els 200 metres amb 32.77.