Cros Vila de Castellar - Mem. Pere Hernández

INFORMACIÓ CROS DE VILA DE CASTELLAR
MEMORIAL PERE HERNANDEZ

Inscripcions (xls)

IMPORTANT!!! Un cop Obert el document al Drive, anar a: fitxer -> baixa -> Microssoft Excel.

Les inscripcions s'enviaran per correu electrònic a l'adreça cacastellar@gmail.com utilitzant única i exclusivament el formulari d'inscripcions que pots descarregar des d'aquí mateix. 
El preu de la inscripció serà 3,00 € per atleta inscrit, per tal de cobrir les despeses d'organització i jutges. El termini d'admissió finalitza a les 21 hores del dia 23 de novembre de 2022. No s'admetran inscripcions d'últim dia, en tot cas l'organització es reserva el dret de fer -ho, al preu de 10€. L'import de la inscripció es farà mitjançant transferència bancària al següent número de compte ES42 0081 0004 3700 0137 2540, tot fent un únic pagament per cada club. Per tal de confirmar la inscripció els clubs hauran d’enviar el comprovant de la transferència bancària fins el divendres abans de la competició.

Les inscripcions per la cursa inclusiva es faran únicament per telèfon en horari d'oficina.2ae Cursa inclusiva dirigida per a qualsevol persona amb diversitat funcional, una cursa que s'adaptarà a totes les necessitats tant físiques com sensorials. Els metres a realitzar els organitzarem a partir de la inscripció adaptant-nos a cobrir totes les necessitats i els esportistes del CAC juntament amb els entrenadors d'aquesta secció faran suport amb un ràtio 1-1.