INTRODUCCIÓ

El CLUB ATLÈTIC CASTELLAR és una entitat esportiva i social iniciada en 1974 amb el nom "Associació de Pares del Col·legi El Casal", després el 1978 com a Club Atlètic "El Casal" i finalment el setembre de 1983 amb l'actual nom: "Club Atlètic Castellar".

Aquesta entitat es dedica a fomentar l'atletisme de base i l'atletisme d'alta competició a través de l'escola d'Atletisme, dels grups d'entrenament de categories superiors i de l'organització o col·laboració de grans competicions atlètiques.

OBJECTIUS:

Formar persones a través dels valors que fomenta la pràctica de l’atletisme.

Educar esportiva i humanament els nens i nenes de les categories de promoció tenint molt present que no se’ls prepara exclusivament per competir, és a dir l’objectiu del Club és formar persones a través dels valors que fomenta la pràctica de l’atletisme.

Una de les tasques més representatives de la nostra entitat és L'ESCOLA D'ATLETISME, on no només es formen els futurs atletes, sinó que s'intenta fer créixer els nens i les nenes com a persones, amb civisme, compromís i responsabilitat individual i col·lectiva.

El club disposa d'unes instal·lacions d'elit i d'entrenadors i entrenadores de primer nivell; de manera que cobrim totes les especialitats pròpies de l'atletisme en totes les categories, començant per l'escola fins arribar als veterans.

Algunes de les competicions que ens han ajudat a créixer com a entitat i a ser reconeguts arreu són: El Memorial Pere Hernàndez, la Cursa Popular de Castellar, La cursa de Togores, La Corriols del Vallès ,  la Milla Urbana de Castellar (la de més edicions de tot Catalunya)  la Sant Silvestre solidària del 31 de desembre.