dimarts, 15 de setembre del 2009

JESUS CARDO I ENCARNA GARCIA GUANYEN LA XXVII CURSA POPULAR DE CASTELLAR DEL VALLÈS

El dissabte 12 de setembre es va realitzar la XXVII cursa popular de Castellar incerida dintre dels actes de la Festa Major.

Malgrat que aquest any coincidia amb moltes altres activitats que es realitzaven alhora a Castellar van ser més de cinc -cents els corredors que participaren a la cursa del CAC la qual cosa significà un molt bon ambient a la zona d´arribada a la Plaça de la Llibertat i per tot el circuit de sis a vuit de la tarda.
Tot començà a les sis de la tarda amb la cursa dels petits fins a 9 anys que van fer un circuit d´un quilometre amb canvi aquest any a la sortida però a la mateix carrer Balmes.

El guanyador en nois va ser Bernat Renom com als darrers anys tot seguit per Àlex Salas, Antoni López, Pau Anton i Suriol Avellaneda mentre en nenes la primera va ser la Irina Belmonte seguida de Judith Viñas, Paula Font, Aina Domingo i Aina Muñoz en les cinc primeres posicions.

Un quart d´hora més tard es va donar la sortida a la cursa dels mitjans (2350m) la qual va ser guanyada per un fort Jordi Torrents (CAC) en pugna amb el noi del Cornellà Víctor Belmonte, en tercer lloc entrà Joan Losada en esprint amb Joan Ormatexea mentre el cinquè va ser el prometedor fondista del CAC Manel Rossiñol.
En noies Marina Vela s´imposà clarament sobre la segona Adriana Aura mentre Marta Ventura va ser tercera, Laia Font quarta i la Mireia Bella cinquena.

Per últim en la cursa dels grans sobre uns 5850m (ha augmentant el recorregut per motius de la Fira) i més de tres-cents inscrits el guanyador va ser el gran atleta en les files del Granollers Jesus Cardo (18’34”) que no deixà terreny a l´especulació i se n´anà quasi des de la línia de sortida , malgrat que els seguidors pugnaren per aproximar-se durant tota la prova, Així segon quedà un cada cop més en forma Pere Ordóñez (18.54.JAS ia tot seguit del corredor del CAC Xavi Planas (19.06) , gran mèrit, Pere Rondon quart (19.21), i el sabadellenc Marc Otero, cinquè i darrera molta de la gent del CAC: Lluis Garcia, Sergi Vellido, Josep Margalef , Joan Carles Pombo, Manel Vaca, Carles Rodríguez, Marc Avellaneda, Jordi Muñoz, Carlos Llunell, Gerard Arderius, Joan Garcia, Aitor Villar, Jordi Graells, Joan Moreno, Raul Cardo, Josep Arderius, Ivan Alba, Josep Agell, Marc Gómez, Josep Pons, Francesc Rovira, Eduard Escribano, Adrià Cortes, Angel Cortes, Josep Andujar, Salva Arrabal, Albert Cerezo, Albert Moreno, Dani Gomez, Josep Permanyer, etc. En quant a noies la castellarenc Encarna Garcia (Vic)va donar una demostració de gran nivell guanyant amb enorme distància , mentre segona va ser la corredora de Polinyà Delfí Exposito i darrera l´atleta del CAC Silvia Ciureneta completant pòdium en quarta posició la Neus Figueres i cinquena la veterana del CAC Anna Gil,amb altres del CAC com Mònica Córdoba i Anna Olivé darrera, però en pòdiums locals.

A les vuit de la tarda es va fer l´entrega dels trofeus (a més tots els que van acabar van rebre una samarreta) per part dels regidors Antònia Perez, Aleix Canalis i Pepe Gonzalez i el president del CAC Àngel Vilalta.

Des del CAC estan molt contents d´haver pogut arribar a les 27 edicions d´una prova de promoció lúdica com és la cursa popular de Castellar del Vallès.