dimecres, 18 de novembre del 2009

AINA DOMINGO GUANYA EL CROS DE RIPOLLET

Amb menys participació castellarenca que la setmana passada a Sant Quirze (grips incloses) i, per contra, amb més participació de tot el Vallès Occidental es va disputar dissabte passat el segon cros del Consell Escolar Comarcal al circuit de Mas Pinetons a Ripollet.
En un continu trencacames i amb bon temps el millor del CAC va venir de la benjamina Aina Domingo que guanyà la seva cursa i porta dues de seguides, a més darrera aparegué la també del CAC Aina Muñoz en segona posició, completant l´equip la Laura Miralles (11a) i l´Alba Eguia (13a), mentre que de prebenjamines corregué la Júlia Muñoz que acabà setena.
De noies més grans del CAC tingueren a la juvenil Laia Catalan que fou cinquena, tres cadets amb la Marta Ventura (9a), Maria Duran (10a) i Gemma Humet (16a), dues infantils amb l´Aina Mata (12ena) i Marta Haba (14ena) i set alevines amb Sarai Alarcon (8ena), Maya Fernández (9a), Laia Font (12a), Ariadna Guinart (14a), Judith Viñas (16a), Laura Hernández (23a) i Naiara Rodriguez (35a). En quanta a nois en juvenils hi hagué la presència de Marc Gamero amb un bon tercer lloc de juvenils, el 13è lloc del cadet Gerard Castilla tot seguit de Miquel Rojas (14è), Pau Torrents (16è) i Genaro Balart (19è), mentre en infantils molt bona cursa de Jordi Torrents que acabà segon i darrera Joan Losada (5è), V. Navarro (13è), D. Manchado (15è)A. Mata (16è), A. Viciana (17è) i O. Cano (21è). Mentre que en alevins el combatiu Eric del Pino tornà a ser segon i darrera Ivan Guillen (6è), Alvar de la Torre (8è), S. Avellaneda (10è), D. Cabello (11è), P. Gallardo (12è) i A. Eguia (45è).
Per una altra banda els benjamins ho van fer molt bé i un cada cop més fort Blas Poveda va acabar tercer seguit d´A. Marí (15è), P. Garcia (23è) i E. Avellaneda (32è). Per últim de prebenjamins estigueren A. Fernández (12è), E. Haba (33è) i R. Rot (31è).
Aquesta setmana toca el cros de Barberà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada