dimarts, 29 de juny del 2010

ANNA MARTÍ CAMPIONA DE CATALUNYA D´ATLETISME VETERANES

Aquest diumenge passat a les pistes d´atletisme de Sant Boi es van celebrar els campionats de Catalunya en pista per les categories de veterans i, com cada any des de fa quinze anys, van destacar els atletes del Club Atlètic Castellar que van assolir set pòdiums.
De fet, tots els participants del CAC desfilaren en l´entrega de trofeus.
El més alt va ser per l´Anna Martí que guanyà la cursa de 1500 metres amb 7.33.23, a més la Rosa Gili amb rècords del CAC veterans va ser la segona en llançament de martell amb 22.68 i tercera en la volta a la pista, els 400m. , amb 1.18.03.
Per la vessant de la categoria masculina també es reberen premis amb Manolo Hoyo als 1500m. on acabà segon amb 5.36.22 i tercer Josep Permanyer amb 5.47.00.
Permanyer va tenir una prolífica actuació matí i tarda i també va assolir el pòdium en l´altra cursa del mig fons, els 800m., a l´acabar segon amb 2.45.07 i, a més, va ser quart al salt de llargada amb 3.77. Per últim l´històric llançador Josep Maria Bea enregistrà 32.21 al martell que li valgueren la medalla de plata final.