dimecres, 8 de juny del 2011

L´ATLETA DEL CAC ÀNGEL VILALTA MEDALLA DE BRONZE ABSOLUT ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA D´ATLETISME

Aquest diumenge 5 de juny, s'ha celebrat el 91è Campionat de Catalunya Absolut d'Atletisme – Open Catalunya i 16è Míting d'Atletisme Ciutat de Mataró a l'Estadi Municipal de Mataró. Ha estat una extraordinària jornada atlètica, amb la consecució de set millors marques espanyoles de l'any, dos Rècords de Catalunya de categories i un Rècord d'Espanya Promesa. En aquest gran esdeveniment hi ha hagut presència d´atletes del Club Atlètic Castellar amb un resultat també extraordinari; especialment a la prova masculina de salt d´alçada on Àngel Vilalta ha assolit el tercer lloc final absolut amb 1.92. És a dir, l´Àngel no només ha aconseguit ser el millor català júnior sinó ser ja el tercer millor atleta català de salt d´alçada. El resultat és dels més importants de la història del CAC i ens hauríem de remuntar a 1999 per trobar un altre pòdium similar del CAC en campionats catalans absoluts. També va participar Xavi Planas en una exigent cursa de 1500m on acabà catorzè amb 4.03.50 amb un desfalliment final que li va barrar el pas a fer una marca estratosfèrica que la té a l´abast. Per últim vuitè lloc final de la perxista Alexandra Bayo amb 3.10.