dimecres, 25 d’abril de 2012

EL CAC SISÈ EN HOMES I SETÈ EN DONES A LA LLIGA CATALANA 1ª DIVISIÓ LLUITARÀ PER EVITAR EL DESCENS


Aquest  diumenge passat a les pistes d´atletisme del Parc de Colobrers de Castellar del Vallès es va disputar la segona part de l´encontre de primera divisió tant en categoria femenina com en masculina amb una organització molt elogiada pels altres clubs a càrrec del CAC i amb un resultat una mica millor que la semana anterior i així es va acabar en sisena posición en homes i setena en dones que no salva a l´equip d´haver d´anar al grup que lluitarà per eludir el descens el diumenge 12 de maig amb seu encara per confirmar.
De les noies va destacar el quart lloc (de 16 corredores) als 400m de l´Anna Olivé amb un gran temps  de 1.01.68 acompanyada de la veterana Rosa Gili amb rècord CAC de la categoría de 1.14.36, les lluitadores fondistes al 1500m amb Núria Ciuraneta (novena amb  5.19.53 ) i Laura Vílchez (5.26.42); la cada cop més forta Patrícia Corral que acabà sisena en 100m. tanques amb 18.49 i tot just darrera la Marta Bayo, la tornada a la competició en alçada de Mireia Bella i un bon setè lloc i el molt bon vuitè de la cadet Glòria Timoneda, també millora en llargada per Maria Benedicto que acabà vuitena amb la millor marca de l´any de 4.34 i acompanyada per la pundonorosa Mònica López que tornà a la competició i feu 4.11, el setè lloc en pes de la Montse Méndez i l´onzè de la Mari Garcia, el cinquè gran lloc de la Maria Losada en javelina amb 27.20 i llàstima de la mala sort i dels tres nuls de la Marta Gibert, mentre Irene Sánchez i Alba Roca es defensaven a la prova dels 100m . com als relleus. Si s´aconsegueix completar l´equip existeixen opcions de lluitar per la permanencia.
D´homes el més destacat va ser el rècord del CAC de llançament de Martell fet per un júnior de primer any com és Gerard Gili amb 39.70 que el va portar al segon lloc de la prova i darrera uns molts bons  30.62 d´Aitor Ríos (8è), també es encomiable la bona cursa de Xavi Planas als 1500m. molt especulativa i amb un final d´infart acabà tercer i darrera un David López que va cumplir, com Àlex Garcia a la perxa acabant quart i darrera Alejandro de la Torre, Dani Garcia cinquè als 400m amb 52.15 i darrera un Miquel Rojas ja molt a prop de baixar dels 54’ a la volta, Víctor Candela i Francesc Fernández es defensaren als 100m. Aitor Villar acabà 13è d´uns 110m. tanques molt competitius i darrera la participació de Jonathan López perquè no fallés l´equip en cap prova, com també compliren Albert Ortiogosa i Jordi Graells als 3000 obstacles, Marc Gómez i Guillem Arderius al triple, un fabulós Miquel Romero a disc amb 28.94 , acompanyat d´Adrià Rodríguez amb 24.56 i un relleu 4x100 que acabaren quarts (Benedicto, Gomez, Villar i Candela) amb un gran temps de 44.78. La permanencia és factible , però no val a badar.

EL CAC A LA NOVENA RUTA DE LES ERMITES

Organitzada pel Centre Excursionista de Castellar es va realizar el diumenge passat la novena Ruta de les ermites , una prova de 46 km que sortint de Castellar i per camins de muntanya  arribava a Santa maria del Puig de la Creu, Sant Sebastià de Montmajor,  Santa maria del Grau, Santa Maria del Castell de Gallifa, Sant Jaume de Vallverd, Sant Feliu de Vallcàrcara, Santa maria del Castell de Pera, Sant Pere del Dalmau i Sant Feliu del Racó; una meravella de duríssim circuit, el corredor que menys temps va esmerçar va ser l´atleta del CAC  Víctor Candela amb 5h.44 i darrera aparegueren  els, Jordi Puig (5.47)  Jordi Bejar (5.49) A. Cerezo 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada