dimecres, 19 de setembre del 2012


AQUEST DIUMENGE SETZENA CURSA PUJADA I BAIXADA A CATAFAU

El Club Atlètic Castellar porta trenta-quatre anys en el món de l´atletisme de promoció de totes les edats i de tot tipus de competicions i és sota aquesta premissa que ja fa més de trenta edicions del seu cros al desembre, de la seva cursa popular per la Festa Major de setembre, de la milla urbana per l´1 de maig, de la caminada popular el segon diumenge de maig, de la cursa de germanor Togores al juliol, de campionats de Catalunya en pista cada any i … Catafau “la joia de la corona”. Preguntaran: però què és Catafau? Una de les masies més impactants que hi ha a les rodalies , al vell mig de tota una pujada majestuosa. A la tercera Guerra dels Carlins al 1874 diu la documentació que va ser morada d´un exèrcit de 3000 soldats. Resultar ser que cada any el tercer o quart diumenge de setembre una cinquantena de persones de Castellar del Vallès es posen en marxa molt de matí per a què no falti res en la gran festa de curses de muntanya que fem a Castellar: la Pujada i Baixada a Catafau (o Cadafalch que d´això els filòlegs van a la grenya). Aquest 2012 es compleixen 16 edicions i cada any són més de tres- cents valents (i algunes valentes) els/les que a les 9 del matí fan el repte sobre el clàssic circuit de sortida a l´Ajuntament pujada a l´Alzina Balladora, masia de Catafau, Coll Moner, Tres Pins i tornada vertiginosa des de l´Alzina Balladora fins a l´Ajuntament,14, 5km en un diumenge sovint amb un temps fresc ideal per a la pràctica de curses de fons ; embrancats en una de les proves més boniques que es realitzen arreu de Catalunya sobre paratges naturals. L´any 2011 va comptar amb el triomf del corredor de Barberà Antoni Caparrós amb 56.20, En dones la guanyadora per un any més  va ser l´atleta  castellarenca a les files del Vic Encarna Garcia amb 1.02.23.
Cal fer esment especial als sponsors que han ajudat sempre a què s´oferís un esmorzar complert als atletes després del notable esforç, a més dels obsequis per acabar la prova. Així doncs agraïments del CAC envers Forn Sant Jordi, Fruiteria Els Tres Nens . A més cal deixar constància de les defèrències de Radio Club Castellar per informar solicita i ràpidament de tot el que esdevenia per tot el circuit.
La festa s’acaba a les 11 del matí amb l´entrega dels trofeus als guanyadors .
No us ho perdeu.

L ´ÁTLETA DEL CAC MANOLO REAL CAMPIÓ DE CATALUNYA MASTER DE CURSES D'ULTRA DISTÀNCIA

Amb la realització aquest dissabte passat de la Ultra Trail Costa Daurada on va quedar segon en un ciurcuit de 90km realitzat en menys de 15 hores Manolo Real ha assolit la primera posició en la Copa Catalana de masters. Un nou gran èxit del gran ultrafondista delCAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada