dilluns, 10 de març del 2014

LES ATLETES DEL CAC ARIADNA GUINART I MAYA FERNÁNDEZ SOTS-CAMPIONES D'ATLETISME GRAN PÒDIUM DEL RELLEU FEMENÍ



Aquest diumenge passat a Sabadell s'han disputat els Campionats de Catalunya cadets en pista coberta amb una bona representació del Club Atlètic Castellar i amb uns resultats dels millors de la història a l'apartat femení. Així tenim que a la prova del triple salt la segona millor catalana ha estat l'atleta del CAC Ariadna Guinart amb un nou rècord castellarenc absolut de 10.89; a més també amb marca personal la sots-campiona en salt de perxa ha estat la Maya Fernández amb 2.90; un gran èxit de totes dues i després d'anys d'esforços i dedicacions que el fa més que merescut. En el mateix sentit cal destacar el tercer lloc a la final dels relleus 4x200 amb Saray Alarcón, Anna GARCIA; Clàudia Moya i la mateixa Maya Fernández amb 1.49.98. Cal esmentar la Laura Fernández que va ser artífex per arribar a la final i que una lesió d'última hora l'ha deixat sense participar als relleus i al mateix salt de llargada on tenia moltes possibilitats. Sense pòdum, però igualment enormement meritori tenim els 60m. de Clàudia Moya amb 8.29 que significa un nou atleta del CAC amb minima per als imminents Campionats d'Espanya a Antequera (ja en són 5); a més un fortíssim Dani Cabello acabà cinquè dels 60m amb7.47¡¡¡ i cinquè en llargada amb 5.85¡¡¡ (marques estratosfèriques) i Pau Mercadal 1er en pes amb 11.06, Andrei González 12è en alçada amb 1.50 Anna García vuitena en 60m. tanques amb 10.47.
*Resultats* / *Fotografies*(Miguel Romero)

EL CAC A SARAGOSSA I VALÈNCIA 
Gran èxit de l'atleta veterà del CAC Josep Surroca als Campionats d'Espanya de veterans celebrats a Saragossa a l'acabar setè dels 400m amb rècord CAC de 56.91; altre exemple de constància amb grans resultats; als mateixos campionats la fondista castellarenca Encarna Garcia (CA Vic) ha estat primera als 3000m. , mentre a València als Campionats d'Espanya juvenils Joan Losada ha estat dotzè als1500 m. amb 4.12.45 i també als 3000m. hi ha hagut el triomf castellarenc de Jordi Torrents (JAS).
Resultats juvenils - Resultats veterans

EL CAC CLASSIFICA TRES ATLETES PER LA FINAL DE CATALUNYA INFANTIL 
A Sabadell el dissabte a la jornada classificatòria infantil, tres atletes del CAC assoliren el passaport per la final dels Campionats de Catalunya de pista coberta infantil a celebrar aquest proper cap de setmana; així als 2000 marxa Aina Muñoz acabà tercera amb 10.47.42, Berta Corominas amb una gran marca d'1.30 a alçada també estarà a la final com Pol Garcia a perxa amb 2.10. Es quedà a les portes E.Costa i N.López a 60m. tanques, A. Eguia i M. Garriga als 2000m. , Pol Vila i Miquel Vico als 60m. tanques i Miiriam Cabello a llargada.
*Resultats*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada