dimarts, 8 d’abril de 2014

ALLAU DE PÒDIUMS DEL CAC A LA PRIMERA PART DE LA FINAL DELS JOCS ESCOLARSAquest diumenge passat a les pistes Josep Molins de Sabadell s'ha celebrat la primera jornada dels Campionats Comarcals d'atletisme escolar on els 80 representants del Club Atlètic Castellar des de prebenjamins fins a cadets han tingut una gran actuació i han accedit a una cinquantena de medalles. Sense haver sortit els resultats oficials podem comentar els pòdiums de les prebenjamines Xiao Avellaneda, Laura Martínez, Laura Alba i Clara Alba, l'espectacular primer lloc de l'aleví Eric Haba a 80m. tanques, com també l'equip de relleus aleví i benjamí, tots primers. També ha destacat en alevins l'Àlex Fernández en alçada amb 1.25 i en fèmines la Gisela Surroca amb 1.15, el Jan Casamada acabant tercer als 2000m., com la Clàudia Alarcón al mateicx lloc i una lluitadora Txell Pascual darrera. Potser d'alevines el més espectacular ha estat el triplet al pòdium a 60m. tanques de Júlia Muñoz (1ª), Clàudia Alarcón (2ª) i Gisela Surroca (3ª); mentre d'infantils podem esmentar Pol Garcia, Enric Vico al disc i Berta Corominas, Emma Roca i Aina Muñoz fent pòdiums en alçada, tanques i 2000m. Per últim els cadets han triomfat en moltes proves com als relleus masculins i femenins, al disc amb 27.89 de Roger Torras, als 100m. amb un fort Ivan Guillen I la Claudia Moya, mentre en perxa Maya Fernández feia uns grans 2.80.

XAVI PLANAS QUART DE CATALUNYA EN 10KM
L'atleta del CAC Xavi Planas ha estat quart al Campionat de Catalunya en ruta de 10km celebrat a la Llagosta amb més de mil participants i una gran marca de 32.11. Aquest resultat significa una tornada a l'èlite del gran fondista castellarenc tot en la seva preparació per a un nou assalt a la marató.

L’ATLETA DEL CAC CHEMA CAÑADAS SISÈ A LA ULTRATRAIL COSTA DAURADA
Amb una distància de 90km per les muntanyes més esquerpes s'ha celebrat aquest dissabte passat la Ultratrail muntanyes Costa Daurada amb tres-cents participants i un sisè lloc final sènior d'un gran nou ultrafondista del CAC, Chema Cañadas, amb un temps de 12h19’.

EL CAC A LA RUTA DE LES ERMITES
Amb 456 participants s'ha fet aquest diumenge passat la prova no competitiva de la ruta de les ermites organitzada pel Centre Excursionista de Castellar amb una distància de 44km i una travessa pel Puig de la Creu, Sant Sebastià de Montmajor, Castell de la Pera, Santa Maria de les Arenas i tornada a Castellar. El millor temps aquest any ha correspós al fondista del CAC David jaen amb 4h47’ i també amb molts bons temps s'han vist altres del CAC com Xavi Martin (5h30’), Albert Cerezo (5h51’), Víctor Candela (5h55’), David Fortes (5h58’) , Ricard Da Silva i Àngel Garcia (6h17’) i Arnau Chaparro en 6h19'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada