dilluns, 2 de juny de 2014

L'ATLETA DEL CAC DANI GARCIA 4RT DE CATALUNYA ABSOLUT

A Palafrugell aquest dissabte passat s'han fet els Campionats de Catalunya absoluts d'atletisme amb l'enorme safisfacció per al CAC que l'atleta Dani Garcia ha estat quart a la final de 400m tanques amb un espectacular temps de 54”71 (també la quarta millor marca espanyola promesa); un gran èxit a un atleta de grans condicions i grans esforços els darrers anys. També ha destacat el novè lloc de Guillem Arderius (1.93) i el desè d’ Angel Vilalta en alçada i la medalla de bronze en perxa de l'exatleta del CAC Marc Vela (4.80) al qual felicitem des del CAC com al també l'exatleta del CAC Jordi Torrents que el mateix dia a Baku s'ha fet amb el Campionat d'Europa de 3000m juvenil. Grans resultats de l'atletisme castellarenc i del
CAC. *Resultats*


10 ATLETES DEL CAC ALEVINS I INFANTILS CLASSIFIQUEN PER LA FINAL DE CATALUNYA
Aquest diumenge a Gavà s'ha celebrat la fase prèvia dels Campionats de Catalunya infantils i alevins que servia per saber els finalistes d'aquí a dues setmanes a Tarragona. Doncs bé de la vintena d'atletes del CAC que amb mínima van participar a Gavà 10 estaran a les finals.
Començant pels alevins tenim a Eric Haba que amb una gran velocitat assolida ha quedat amb 10.65 als 60m tanques entre els finalistes i, a més, amb 1.65 també estarà a la final de perxa, continuem amb la sorpresa d'un també super-ràpid Adrià Bernal que s'ha classificat per la final de 60. Amb 8,99; després tenim a un ja consolidat Àlex Fernández que amb 1.21 és la tercera millor marca alevina catalana d'alçada, a més també passà en llargada amb 3.76; seguim amb la millor catalana de l'any Gisela Surroca en 600m. alevins amb 1.51.75 amb moltes possibilitats a la final i acabem amb la Clàudia Alarcón que també s'ha classificat en pes amb 5.71. Malauradament s'han quedat a les portes els alevins Jan Casamada als 600m., Arnau Obrador a marxa i Julia Muñoz a llançament de pilota.
D'infantils la millor actuació vingué a última hora de la tarda amb el segon lloc d'Aina Muñoz als 2000marxa amb 16.222.89; un altre que es va classificar a la mateixa prova va ser Sergi Moix amb 19.01.74; també té possibilitats a les finals Miquel Vico al Martell a l'acabar cinquè amb 25.06 i, per últim, Berta Corominas assolia el dret en 80m. tanques amb 14.85. Per una altra banda, es quedaren a les portes i per molt poc en tanques Emma Costa, en 1000 obstacles Alba Eguia, en 3000m. Marc Garriga, en 1000m. D. Hifdalgo i C. Surroca, en tanques Pol Vila, en llançaments P. Garcia, i B. Garcia i la Marta Cabello en 80m. 

Resultats >>> *Aleví* - *Infantil*

*Fotografies*(Salva Pou) - *Fotografies*(Jaume Coris) - *Imatges*(Esbufecs Mollerussa)

MANEL VACA SEGON A LA TRIATLÓ DE BANYOLES
Un altre dels atletes del CAC que continua fent proves increïbles és Manel Vaca que a la prestigiosa Triatló de Banyoles ha estat segon de 488 inscrits¡¡¡¡; el temps de 3h57”35; els parcials de 30’59” nedant 2.200m¡¡¡, 1h44’45” en 80km amb bicicleta i, per acabar, en un circuit dur 20km, corrent en 1h 40’. Insistim que Manel Vaca porta des de fa mesos en l'èlit del triatló català.

L’ ATLETA DEL CAC JOAN GARCIA A MINESSOTA
Malgrat que l'atleta del CAC Joan Garcia és investigador de la universitat de Mineapolis i porta ja quasi un any a EEUU no ha oblidat el seu esport, el seu CAC, la seva samarreta i, a més, està fent bones marques com aquest 19’45” que ha realitzat als 5 durs km del Memorial Brian Kraft per terres de Minessota en una cursa molt selectiva. 
A la foto amb altres corredors del Calhoun Beach Running Club
 LES GRANS GESTES DE L'ULTRARUNNER DEL CAC CHEMA CAÑADAS


Aquest diumenge passat s'ha celebrat la marató de la Vall de Lord. No es tracta d'una cursa més, sinó d'un circuit de milers de metres de desnivell extrem per paratges entre França i Catalunya travessant les fronteres com feia en el seu dia el maqui Caracremada (a ell recorden a la cursa perquè han analitzat el seu circuit) i avui en dia tot convertit en circuits d'estació d'esqui. Dels 42km hi ha 39km que pràcticament no es pot córrer; grimpar i patir. En aquest indret amb un temps de 5h50’ l'atleta del CAC Chema Cañadas ha quedat desè de 250 partipants tot preparant la cursa Emmona del mes de juliol de 110km. Ànims a un dels grans patidors de la història del CAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada