dilluns, 1 d’abril del 2019

Berta López, Marc Garriga i Joan Bea Campions del Vallès

6 PÒDIUMS MÉS PEL CLUB ATLÈTIC CASTELLAR

Les noies del CAC terceres per equips del Vallès ! ! !
La segona jornada dels Campionats del Vallès celebrats a les pistes d'atletisme de Castellar del Vallès el diumenge passat i organitzats pel CAC han mantingut el gran nivell de la primera jornada. Més de 300 atletes de 12 clubs del Vallès (Sabadell, Terrassa, Granollers, Mollet, Sant Celoni, Rubí, Barberà, Cerdanyola, Montornés, Canovelles, Montcada i Castellar) han donat molt ambient durant tot el matí. Les noies del Club Atlètic Castellar han assolit el valuós tercer lloc i els homes el quart lloc a 7 punts del tercer (UA Terrassa).
A nivell individual s'han assolit tres nous campions amb Joan Bea, el millor en martell (53,20 m) i un segon lloc en disc (37,04 m) acompanyat pel promesa castellarenc Martí Giralt (29,21 m). També ha estat molt valuós el primer lloc de Marc Garriga als 3000 obstacles amb molt bona marca (10:36.55) en la seva primera incursió a la prova i la Berta López que ha guanyat els 400m amb uns grans 1.02.70 que l'ha catapultat a la segona millor marca de la història castellarenca a la prova.

Altres pòdiums han estat els de Chema Cañadas als 5000m (16:18.38), en una prova molt disputada on va acabar tercer i darrera Mohamed el Addadd (17:35.41). En llargada Laura Hernández
tercera superant els 5m. (5.04 m) i Guillem Arderius a triple , també tercer, amb uns fantàstics 13.08 m. La resta sense arribar a pòdium també ho van fer molt bé com Alba Cuadras guanyant la seva sèrie en 100m (1.25) i fent molt punts a moltes proves pel CAC acompanyada de la Paula Pi o Eric Haba que també va participar en vàries proves com ara els 400m i relleu amb Jan Casamada, Guillem Arderius i Lluís Toledo. Javi López va competir als 1500m, Ainhoa Roldan també als 1500m va fer el quart lloc i amb una marca de 5.14.22. Júlia Giba va competir en els 1500mYolanda Vilarraso als 5000m tot fent marca personal. Alba Reig al 100m tanques i el combatiu Lluís Toledo al 110m tanques. També és molt destacable el quart lloc en javelina (25.04m) de la recuperada Marta Gibert acompanyada de Júlia Muñoz (14.39m). Tot acabant amb uns relleus força emocionants (Ainhoa Roldan - Paula Pi - Yolanda Vilarraso - Berta López).