dilluns, 4 de març del 2019

Nou èxit de la Corriols del Vallès

LA 5a EDICIÓ DE LA CORRIOLS TORNA A OMPLIR DE SATISFACCIÓ AL CAC

Fotografies de la cursa   

Resultats cursa 14K  

Resultats cursa 24K

Diumenge 3 de març va tenir lloc als boscos del Vallès Occidental la cinquena edició de la cursa de muntanya amb més èxit organitzada pel CAC. La cursa s'iniciava a les 9h a la Plaça del Mirador, però una hora abans ja es notava ambient el centre del municipi; amb les més 200 participants inscrits i el gran nombre de col·laboradores del club, totes amb l'il·lusió de viure una jornada esportiva apassionant. El resultat a nivell organitzatiu i a nivell esportiu no deixa indiferent al CAC que, un any més, assoleix l'esdeveniment amb mèrits sobrants.

Arribada "Mini - Corriols"

Moments abans de donar la sortida
IRENE SANCHEZ, ONA SOCIATS, RICARD PÉREZ I JESUS FRAILE ES FAN AMB LA VICTÒRIA A LES DIFERENTS CURSES


Pòdiums de la cursa de 14 Km

Pòdiums de la cursa de 24 Km
La novetat d'enguany va ser la primera edició de la "Mini-corriols", una adaptació per a les més menudes que s'atrevien a participar en aquesta cursa de muntanya. Marc Sánchez era el primer guanyador d'aquesta categoria amb un temps de 00:03,55.
Per la distància de 14 km, Irene Sánchez pujava al més alt del podi després de liderar la cursa i finalitzarla amb un crono d'1:30,36, i Ricard Pérez ho feia en categoria masculina amb un bon registre d'1:10,12, que suposava rècord del circuit.
Finalment, la primera atleta en arribar després de realitzar els duríssims 24 km va ser Ona Sociats, que ho aconseguí en 2:25,08. I en homes, Jesús Fraile s'enduia la victòria amb un temps de 2:05,28.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada