dilluns, 24 de juny del 2019

Jan Casamada medalla de bronze als Campionats de Catalunya sub 16

1er lloc  Adam Mounim (Mollet), 2on  Pol Fernandez (Cerdanyola)
i 3er lloc de Jan Casamada del Club Atlètic Castellar
Aquest llarg cap de setmana coincident amb la revetlla de Sant Joan s'han celebrat els Campionats de Catalunya de les categories de promoció a les lluïdes pistes municipals de Lleida i on han participat un bon nombre d'atletes del CAC que havien assolit el dret de competir a les finals per haver quedat entre els 12 primers a la fase prèvia que es va celebrar a Castellar del Vallès ja fa dues setmanes.
A Lleida el CAC va aconseguir un pòdium amb el fondista Jan Casamada, un gran atleta i habitual als primers llocs de les principals competicions dels darrers tres anys i que en aquesta ocasió a la prova dels 1000m va fer un gran registre de 2.41.83 que en una prova molt igualada li van portar a una fantàstica medalla de bronze de la categoria sub 16.

A més, a Lleida el CAC va tenir moltes altres grans actuacions en els sub16 com ara la Paola Clermont que als 1000m feu la seva millor marca personal de 3.13.19 i acabà vuitena, la Paula Pi desena catalana als difícils 1500m obstacles o el Jan Pau Mérida amb uns notables 28.69 en javelina i onzè lloc final. L'Oleguer Martínez enlairant-se al salt de perxa fins a 2.75 i el 12è lloc final.

En a la categoria sub 14 els resultats també foren molt bons i un molt prometedor Antonio Bono acabà quart als 80m amb 10.31 i sisè dels 150m amb 19.43. També en quart lloc una fantàstica nova marxadora del CAC, Gina Torres, que feia els 3000m amb 17.50.43
Saul Corral registrava 19.89 a la javelina que el portaven al 10è lloc i la Carla Serral 24.72m al martell i tretzè lloc. En la categoria sub 12 tenim la nova bala castellarenca, Pol Saperas amb 8.66 en 60m. i cinquè de Catalunya i uns grandíssims 4.26 a la llargada i igual posició, la Lucía Zorrilla amb 1.14 en alçada i novè lloc com la Marina Alcalde en perxa amb 1.76 i també novena. A la categoria sub 10 en Marc López assolia un dotzè lloc al llançament de pilota amb 23.39 i molt bones prestacions.

Lluís Toledo 16è d'Espanya a Castelló

També d'aquest diumenge 23 de juny ens arriba la notícia de la participació del saltador del Club Atlètic Castellar LLuís Toledo als Campionats d'Espanya sub 18 a la localitat valenciana de Castelló on ha lluitat de valent contra l'èlit estatal a la prova de salt d'alçada que ha guanyat l'igualadí Pol Roca i en LLuís ha estat el 16è final amb un salt d' 1.80 en una competició on han participat els 24 millors i prometedors atletes de l'espacialitat de tota Espanya. Un gran mèrit del Lluís i una gran promesa del nostre esport local.

L'escola d'atletisme celebra el final de temporada

El divendres 21 de juny, els nois i noies de l'escola d'atletisme van cloure la temporada i com ja és tradicional es va celebrar amb jocs, aigua i un berenar final de fruita fresca, fruits secs i sucs.