divendres, 25 de setembre de 2020

Atletisme inclusiu al CAC

Figuera del circuit de cros de les pistes d'atletisme de Castellar del Vallès

Ja fa un parell d’anys que el Club Atlètic Castellar estem treballant en un projecte inclusiu. A l’octubre del 2019 vam començar a fer els primers entrenaments, però just quan ens anàvem a estrenar en el primer campionat de Catalunya va aparèixer el COVID-19 i va alterar l’ordre de totes les coses.

A l’1 d’octubre d’enguany, començarem de nou els entrenaments dirigits per dues persones especialitzades en el tracte amb persones amb diversitat funcional i el suportesportiu de tècnics i monitors del CAC.

Si t’interessa pots demanar informació per inscriure' i formar part del primer equip inclusiu d’atletisme del CAC.

Amb aquest projecte volem Incorporar en la dinàmica esportiva de l’entitat el coneixement, metodologies i recursos per donar la millor resposta a la inclusió.

Volem treballar la inclusió de forma transversal fent participar a totes les persones que formen part de l’entitat, afavorir la salut i el benestar de les persones amb diversitat funcional, contribuir a la seva integració social i incrementar el coneixement i la sensibilitat de tots els atletes del CAC en relació a persones amb capacitats diferents.

En el web del club (http://clubatleticcastellar.cat) trobareu tota la informació i documentació necessària, però si teniu qualsevol dubte podeu trucar a la persona responsable d’aquesta secció (Laia - 660 89 37 19).

També podeu trucar al 937147354 en horari de secretaria o enviar un correu a cacastellar@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada