dilluns, 14 de desembre de 2020

Agraïment del Club Atlètic Castellar

    La pista d’atletisme aquests darrers anys es trobava en un estat de deixadesa i brutícia preocupant. L’equipament va estar gairebé 3 anys sense conserge i aquest és un dels motius principals del deteriorament. Des de gener de 2019 l’ajuntament contracta el servei de consergeria a través d’empreses externes i aquests només tenen assignades tasques de vigilància, obertura i tancament dels equipaments, a més ara un sol conserge és responsable de tres equipaments alhora: pista d’atletisme i dos pavellons, això fa que la gestió sigui complicada. Tot i així és d’agrair la tasca que fan i l’interès que hi posen. 

    A l’abril del 2019 va posar-se en contacte amb el CAC el Servei de Mesures Penals Alternatives del Jutjat de Granollers i va sorgir la possibilitat de poder comptar amb persones que han de complir amb Treballs en Benefici de la Comunitat. 

    Fins avui han passat 6 persones que s’han atès voluntàriament per part de l’entitat i que han dedicat més de 600 hores a fer tasques de neteja i manteniment, que fins aleshores no feia ningú. Gràcies a totes elles aquest equipament ara es troba en millors condicions i fa evident la necessitat que hi hagi persones que facin aquestes tasques. 

    S’ha arrencat herba del voltant de la pista, el circuit de cros i racons de l’equipament, recollit brossa que hi havia escampada per tot l’equipament, podat arbres, posat aixetes que feien falta per facilitar la higiene dels vestuaris, netegen el drenatge del centre de la pista que no funciona i sempre està ple de terra i herba, s’han fet estanteries per guardar millor material, reparat material esportiu...però encara queda molta feina a fer. 

    Des de la Junta del CAC volem agrair tota la feina i temps que dediquen i han dedicat aquestes persones: el Diego, el Fernando, el Marc, l’Aaron, el Josep Maria i el Francesc Xavier i també volem agrair la tasca que duen a terme els professionals del Servei de Mesures Penals. 

    La Junta del Club Atlètic Castellar valorem molt positivament l’experiència i veiem un potencial social i humà enriquidor a través dels Treballs en Benefici de la Comunitat. Per això volem trobar amb l’ajuntament la millor manera per fer possible la reinserció de persones i aconseguir un millor manteniment d’aquest equipament esportiu municipal de més de 40.000m2. 

    Malgrat que aquest ha estat un any molt complicat i aquest Nadal també ho serà, des del Club Atlètic Castellar enviem els millors desitjos per a tothom! 

Junta del Club Atlètic Castellar
Algunes fotografies de les tasques realitzades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada