dilluns, 4 d’abril de 2022

EL CAC PRIMER A LA LLIGA CATALANA D'ATLETISME


Aquest diumenge 3 d'abril el CAC ha realitzat el millor resultat dels darrers anys a la Lliga Catalana d'atletisme grup D i ha estat primer a la primera jornada amb els següents resultats:

1er   ACVB -CA Castellar (672)
2on  ESMB - CA Montorne (541.5)
3er   PRAB - Pratenc AA (536)
4rt    RUBB -UA Rubí (520)
5è     JUSB - CA Sant Just (460.5)
6è     PARB - CA Parets (452.5)
7è     UABB - UA Barberà (449.5)
8è     LLMB - GA Lluïsos Mataró (449)
9è     MLIB - CA Molins (423.5)
10è   UGEB - UGE Badalona (423.5)
11è   CNVB - CA Canovelles (397.5)
12è   GICG - CA Palafrugell-GiC (293.5) 

Al marge que feia molts anys que el CAC no guanyava a potents equips com Montornès, Pratenc, Mataró o Barberà cal assenyalar que és un triomf de tot un equip que pràcticament ha aconseguit puntuar en totes les proves exigides (22) i que expressa una enorme feina i motivació per part de les persones que formen aquesta entitat.


Pas a pas, per començar el més espectacular és el duet en 3000m. obstacles amb primera posició de Xavi Planas i segona de Marc Garriga, però els grans resultats no s'aturen aquí i tenim un nou rècord del CAC absolut al llançament de martell de 4kg amb el triomf de la Carla Serral amb 40.32. i un gran quart lloc de la Júlia Muñoz amb 35.00 i també , com a rècord espectacular absolut, està el 3000 obstacles de la Paula Pi en 11.57.27 i acompanyada per un cinquè lloc i gran prestació de la Laia Romero amb 13.28.44.

A la resta de proves el resultat també ha estat altament meritori i així a perxa han estat segons (Oleguer Martínez) i tercers (A. Vilalta), a llargada un Lluís Toledo acabava segon amb uns potentíssims 6.36 i onzè amb força en Marc Villanueva i també segon en javelina un fort Jan Pau Merida i acompanyat pel tot terreny Víctor Candela en novena posició. I parlant de "tot terreny " als 5000m. marxa amb un jove migfondista reconvertit per l'ocasió i acaba 10è de 24!! un gran Lluís Garcia, mentre a la mateixa prova i en fèmines una gran retornada Aina Muñoz feia sisena i una altra "tota terreny" Irati Hernández enllestia un fantàstic catorzè lloc final.

Lluís Garcia, Aina Múñoz i Irati Hernández

També de gran nivell ha resultat els 800m. amb la Paola Clermont en tercer lloc i la Montse Rodríguez quarta, mentre en nois també en Jan Casamada l'enllestia en tercer lloc i quinzè en Dani Camargo. Així, a més en alçada es defensaven molt bé la Clàudia Mata setena i la Laia Arderius quinzena, mentre en 400m. tanques s'assolien molt bé els quarts llocs en noies (Berta López) i en nois (E. Haba), mentre Dani Guijarro acabava en un bon onzè lloc i l'Alba Eguia complia d'escreix amb el dissetè lloc. Per una altra banda, en 200m corrien com a bales la Júlia Paul (11a) i la Lucía Zorrilla (13a) i en nois en Frank Fernández (13è) i l'Alejandro Alcaide (17è) i, per últim, a nivell individual en disc femení amb veterania l'Alba Reig acabava decena i la Mònica López catorzena i en masculí un gran Joan Bea feia tercer a pes acompanyat d' un Arnau Estadella amb un meritori novè lloc.

Les últimes proves han estat els relleus i tampoc han defraudat en 4x400 fèmines unes fortes Clermont,Giba,López i Rodríguez acabant terceres i uns esplèndits Casamada, Guijarro, Garcia i Haba tot acabant segon. Per acabar una prova nova: els 4x100 mixtes i dues noies Meixi Chacón i Júlia Paul acompanyades pels Lluís Toledo i Arnau Estadella han estat cinquenes.

Aquest proper diumenge 10 d'abril al matí es completarà la Lliga amb l'enfrontament dels mateixos equips a les pistes de Castellar del Vallès a la resta de proves , és un moment clau per intentar pujar de categoria i des del CAC animem a tota la gent castellarenca a que vingui a animar a l'equip i gaudir d'una matinal del millor atletisme.

Júlia Múñoz al llançament de martell

Carla Serral al llançament de martell

EL CAC A LA JORNADA PRÈVIA DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE RELLEU

El dissabte 2 d'abril s'han celebrat a Lleida els Campionats de Catalunya de relleus de promoció en la fase prèvia on un bon grup d'atletes del CAC han participat i, en alguns casos, han estat molt a prop d'assolir la classificació per la jornada final.
 
A Lleida s'ha pogut veure als 4x60m sub10 als Jan Astals, Mateo Ibáñez, Pol Muntada i Mario Rodríguez amb 46.46, als sub12 Àlex Castellanos, Àlex Gómez,Carles Moreno i Pablo Ibáñez en 39.50, a les sub12 en 3x600 Laia Andaluz, Clàudia Baldó i Sara Sáez amb 7.59.10 i després els sub16 en 4x100 i 4x300 on les Marta Alba, Marina Alcalde, Irati Hernández i Lucia Zorrila al 4x100 han fet una bona marca de 57.30, mentre en nois trambé s'han defensat molt bé l' equip de nois amb 53.33 amb un equip integrat per Martí Arnau, Nin Martínez, Oriol Martori i Pol Saperas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada