diumenge, 19 de juny del 2022

IVET ORTUÑO CAMPIONA DE CATALUNYA, DANIELA GAITAN SOTS-CAMPIONA



En una emocionant i intensíssima jornada del millor atletisme es va celebrar el dissabte 18 de juny, a Castellar del Vallès, el Campionat de Catalunya a l'aire lliure d'atletisme de promoció a les categories sub10,sub12 i sub14.

Un Club Atlètic Castellar abocat en una organització desplegada en 60 competicions de curses, salts, llançaments tanques i marxa on hi havia la participació dels 100 clubs de tot Catalunya va assolir un resultat excel.lent d'ambient, puntualitat i efectivitat malgrat la immensa calor que patiren les més de mil persones que passaren per les pistes.

Sobre la vessant esportiva cal assenyalar que Ivet Ortuño va aconseguir el Campionat de Catalunya essent primera als 1000m. obstaclessub14,  amb un temps de 3.18.88 convertint-se en bicampiona ja que era la vigent guanyadora quan ja va ser primera als Campionats de Catalunya celebrats tot just fa un any a Igualada. A més, a la mateixa prova a Castellar la Mar Franch va acabar novena amb 3.38.58. Ivet Ortuño també va participar a la prova de 220m.tanques on a semifinals acabà primera de la seva sèrie amb 33.79 i a la sèrie anterior la Jana Queralt del Terres de Ponent feia un nou rècord de Catalunya amb 31.98; així doncs es presentava una final amb una candidata molt destacada a la victòria, però Ivet li va posar molt difícil i acabà segona amb nou rècord CAC de 32.76, guanyà la Queralt amb 32.21. Gran espectacle el donat per aquestes dues grans promeses de l'atletisme català i felicitacions pels seus grans resultats a la Ivet Ortuño Vallbona.

Un altre moment molt emocionant va ser a la prova dels 3000m. marxa sub14 on el CAC aportava dues molt bones competidores, Daniela Gaitán assolia un sots-campionat amb un registre de 17.05.64 només superada per l'atleta del Granollers Ainhoa Marin amb 16.50.79, mentre l'altra representant del CAC, la Núria Blasco acabava la catorzena amb un temps de 20.02.7. Moltes felicitacions també per aquestes bones marxadores.

La resta del CAC que també va arribar ho van fer molt bé, un fantàstic Jan Astals aconseguí un gran cinquè lloc en salt d'alçada sub10 amb uns solvents 1.09, mentre el seu company d'entrenaments Mario Rodríguez tornava a demostrar la seva enorme punta de velocitat amb n gran temps de 9"59 als 60m. i només per mil.lèsimes  es quedava fora de la final.

Per últim, també són  remarcables les bones actuacions dels llançadors començant per l'Ismael el Haddad que amb 21.88 al llançament de martell acabà novè sub14, continuant pel Raúl López que amb 23.03 arribà dotzè de llançament de pilota sub12 i acabant amb l' Eric Garcia que amb 16.48 assolí un onzè lloc català al llançament de disc sub14. Tots tres estan en una fase de millora de tècnica en proves força complicades i està donant un bon fruit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada