dimarts, 2 de maig del 2006

LAURA VÍLCHEZ I XAVI PLANAS GUANYADORS DE LA XVII MILLA URBANA DE CASTELLAR


Al marc incomparable de l’Espai Tolrà es va disputar el dilluns u de maig, dia del treball, l’edició número disset de la Milla Urbana organitzada pel CAC i que va comptar com a característica bàsica un gran ambient durant tota la tarda on hi hagueren més de 400 inscripcions i s’omplí en una agradable tarda de primavera de gent, alegria, esport salut i convivència en el parc central de Castellar.
A nivell esportiu els guanyadors absoluts han estat en categoria femenina la Laura Vílchez que porta l’impressionant registre de guanyar la prova 12 vegades seguides, en aquesta última amb l’afegit de ser la primera classificada a la cursa reina. En homes en una cursa molt oberta i amb molta emoció el guanyador ha estat en Xavi Planas que ha donat la sorpresa en imposar-se a altres corredors amb més historial i millors registres els darrers temps, però amb molta fe en la victòria ha quedat per davant d’uns forts Lluís Garcia i Pere Ordóñez i el primer juvenil amb un gran esprint al final, David López.
El festival de curses va començar a les cinc de la tarda amb la prova de les prebenjamines i el primer triomf se’l dugué Laura Hernández (St. Esteve), mentre en nois era per Pol Gallardo (CAC). En benjamins, de noies la petita del CAC Aina Mata va ser la més forta i en nois per Albert del Valle (Bonavista). La cinquena cursa ja fou una milla sencera i van ser les alevins amb un pòdium de tres corredores del CAC: 1ªL.Carballo,2ªA.Roca, 3ªA.Bertran, mentre en nois Marc Bejar (Bonavista) era el campió per davant de R. Perez i J.C. Vidal (CAC). En infantil tres altres noies del CAC: 1ªL.Catalan, 2ª L.Vivas i 3ª N.Arrrabal i en nois guanyà amb gran autoritat G.Arderius per davant del combatiu M. Godayol i J.Martínez. De cadets i al davant de la cursa gran estigué de primera la M. Ropero, seguida d’E.Navarro i K. Cardenas, totes del CAC. De nois S. Vellido primer en pugna amb un foro G.Tena i tercer E.Escribano. De juvenils, darrera D. López, aparegué J. Graells i A. Moreno, mentre en noies primer era la Mónica Cordoba , acompanyada al pòdium per la C.Ibáñez i la M. López. Altres pòdiums foren en júniors masculins per S.Aparaicio, en femines M. Méndez, en promeses M. Porras , en sèniors femení una recuperada M. López. Per últim cal esmentar la multitudinària cursa open de pares i mares amb triomf de Glòria Renom i J. Rodríguez, mentre en veteranes primer triomf de l’A. Gil i en homes, amb la sorpresa de la no participació de Manolo Hoyo per lesió, triomf de Joan Olivé per davant dels històrics A.Jaramillo i J. Permanyer. L’últim premi, material esportiu, donat pel regidor d’esport Xavi Romance i el president del CAC Joan Pere López va ser per l’escola amb més participació proporcional recaient en el CEIP Bonavista per davant de la Immaculada i El Casal. Cal agrair a les escoles el suport a les iniciatives de promoció de l’esport a la Vila del CAC que han fet de la XVII Milla Urbana de Castellar un gran èxit d’expressió de la convivència positiva que genera una cosa tan senzilla com posar-se a córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada