dimarts, 20 de juny del 2006

J.C. VIDAL BICAMPIÓ DE CATALUNYA, C.FROILAN I G. ESCOLANO CAMPIONS, PÒDIUMS DE G.ARDERIUS, A. GARCIA, M. VELA, M. BENEDICTO, A.PÉREZ I A.I M. GODAYOL

El dissabte passat a El Prat de Llobregat es va viure una impressionant jornada d’atletisme per al Club Atlètic Castellar quan es van disputar els Campionats de Catalunya individuals a les categories aleví i infantil perquè en dotze ocasions, xifra record a la història de Castellar del Vallès, els atletes del CAC pujaren al pòdium a rebre distintius com a millors atletes catalans i, alguns, doblant en especialitats. Tot va començar a primera hora del matí quan a la prova de 3000 metres marxa femení aleví Andrea Pérez sortia per davant de les seves setze rivals i a falta d’una volta anava en primera posició a un ritme infernal. A la fi fou superada, però amb nou rècord CAC de 16 46. 96, assolia un brillantíssim sostcampionat català. Mentrestant a la gàbia de llançaments saltava la sorpresa i la infantil de primer any Cristina Froilan s’enduia el campionat de disc amb uns flamants 21.58. El següent espectacle vingué de la mà de l’espectacular i elegant German Escolano que als 600 metres es va veure tancat a la sortida i passà al carrer quatre per tornar a l’u i veure als 200 metres com accedia a quarta posició: tenia molt lluny el pòdium i afeblides les forces per sorprendre tots i continuar una remuntada poques vegades vista. De tal manera que es presentà primer a la recta final i va aguantar amb una capacitat agònica que feu vibrar tot l’estadi. El matí el va concloure Joan Carles Vidal amb el triomf a la velocitat punta dels 60 metres amb 8.80, mentre una altra sorpresa es donà a llançament de javelina quan Martí Godayol amb 30.60 arribava al bronze. Una gran matinal difícilment superable a la tarda. Però, és que la tarda també forma part ja de la història del CAC quan a la primera prova, el llançament de martell, Albert Godayol aprofitava la seva oportunitat i amb 23.46 es feia amb el bronze, mentre Àlex Garcia amb1.70 a salt de perxa es feia amb el sotscampionat de Catalunya aleví, i una estona més tard amb els infantils era el mateix Marc Vela el medalla de bronze mentre a llargada Joan Carles Vidal es convertia en bicampió de Catalunya amb 4,23 i sotscampió Guillem Arderius amb 4.03, que, a més assolia la medalla de bronze a alçada amb 1.26. A més, a llançament de pes Marçal Benedicto amb 9.23 feia també la medalla de bronze. Hi hagué un moment que donava la impressió que el normal als Campionats de Catalunya és que moltes medalles foren per al CAC (i recordem que 100 Clubs i 5000 atletes federats hi ha a Catalunya).

A l’arribar a aquest punt de la crònica cal fer un parèntesi: hi hagueren molts atletes del CAC que ho van fer molt bé i no tingueren la fortuna del pòdium. Comencem: nou rècord i gran marca del CAC de triple infantil amb 10.24 per Gerard Arderius que fou quart. Nou rècord personal del mateix atleta als 1000 metres amb 3.08.67 i fou quart. Adrià Sansa va trencar tots els pronòstics i polvoritzà el rècord CAC de marxa aleví amb 12.49.08 i fou quart i el 99,9% de la gent que el veia (és a dir, tothom menys el jutge) comprovava les corregudes il·legals del tercer. Bru Vidal, campió l’any passat torna a fer millor marca personal de salt de perxa amb 2.35 i quedar quart empatat amb el tercer, però amb un salt nul més. Lara Carballo lluitava tot i més als 2000 llisos ocupant sempre primeres posicions i acabant cinquena amb nou rècord CAC de 7.41.00. Adrià Rodríguez era finalista en martell (vuitè) i onzè de disc. Sergi Tena feia una extraordinària cursa de 3000 marxa lluitant amb un coratge que li va provocar una remuntada fins al tercer lloc per acabar sisè. Adrià Mena assolia el sisè lloc en martell i el vuitè en disc amb molt bones marques. Alba Roca era finalista amb una enorme qualitat als 60m. tanques acabant setena amb 11.05. Laura Vivas feia uns grans 1000 metres i arribà vuitena, i encara desena al triple amb 8.89. Andrea Bertran era finalista a perxa amb 1.40 i vuitè lloc final. La mateixa Andrea Pérez no sabem com es va poder recuperar i poca estona després del gran 3000 metres marxa feia setena a perxa amb 2.00 o a la tarda la infantil Laia Catalan feia novena de Catalunya als 3000 metres amb 12.11.30, igual lloc que la Mireia Bella a l’alçada amb 1.15 o als 2000 marxa una batalladora Maria Benedicto acabava onzena catalana amb 13.53.97 i Joan Casanovas feia una bona marca als 3000 metres amb 11.35.43 que li feien ser el dotze o M. Godayol feia uns grans mil obstacles en 3.19.73 que li suposaren ser setè. Tots els que hi anaren i també els que no es classificaren l’han fet molt bé en la promoció del CAC.

Ah No ens oblidem dels entrenadors, Lluís Garcia, Jonathan López i Joan Sesè que, a més de felicitar-los també han assolit molts reptes de la temporada i quan els analistes cerquin les causes dels fets cal que mirin per aquest cantó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada