dimarts, 24 d’octubre del 2006

EL CAC A LA XVI CURSA DEL CLUB NATACIÓ SABADELL

Un grup d’atletes del Club Atlètic Castellar van voler participar el diumenge passat a la XVI Cursa del Club Natació Sabadell sobre un circuit de 10km pel centre de Sabadell amb sortida i arribada a la Gran Via al costat del CNS. Es tracta d’una prova força exigent per un costant pujar i baixar lleugeres pendents i va tenir per als castellarencs com a millor resultat el 10è lloc final de Pere Ordóñez amb el molt bon temps de 32.21. Altra destacada va ser l’Anna Martí que arribà la dotzena de les veteranes amb 52.20.12, mentre de veterans destacaren el 17è lloc de Joan Pere López amb 39.41 i el 19è de Antoni Jaramillo amb 39.50. Altres del CAC a la línia d’arribada foren: Elies Jordan (39.42), Benjamí Benedicto (39.56), Josep Lomas (41.15) i Josep Manel Navarro (42.30).