dilluns, 30 d’octubre del 2006

NOVA JUNTA DIRECTIVA AL CLUB ATLÈTIC CASTELLAR

El Cluc Atlètic Castellar (CAC) ha renovat la seva Junta Directiva després de que l’anterior esgotés el seu periode de mandat. La nova Junta, composta per l’única candidatura que es va presentar a les eleccions, està formada per:


Sebastià Vivas, com a president.


Juan Pedro López, com a vicepresident.


Josep María Giménez, com a vicepresident i coordinador tècnic.


Joan García, com a tresorer. Xavier Gual, com a secretari.


I els vocals: Anna Sola, Manuel Hoyo, Joan Rodilla, Francesc Casanovas i Xavier Arderius.



Es tracta d’una Junta de continuitat integrada per alguns membres de l’anterior i que ha integrat de nous membres per reforçar la seva tasca en la gestió d’un club en plena etapa de creixement i que aposta per consolidar encara més el paper d’una entitat que, amb 26 anys d’existència, forma part de l’història de Castellar del Vallès. La nova junta recull l’esperit amb que va ser creat el club: difondre la pràctica de l’atletisme a Castellar, especialment entre els més joves, i integrar a tot aquell que, independentment de la seva edat i condició física, vulgui fer un esport sa i formatiu.

Entre els principals reptes que es planteja la nova junta destaquen la posta en marxa de les obres dels nous vestidors i de la zona de llançament, tal i com es va comprometre l’Ajuntament de la vila, així com millorar les seves instal.lacions. També vol ampliar la seva massa social invitant a tots els castellarencs a formar part del club i reforçant la tasca de promoció en les escoles. L’Escola d’Atletisme del CAC, una de les més importants de Catalunya tant pel nombre d’atletes que formen part com per la seva qualitat esportiva, ha posat en marxa un nou pla de formació de monitors i entrenadors amb la finalitat de reforçar d´una forma important el cos tècnic del club. Cal recordar que, des de principis d’aquesta temporada, la direcció de l’Escola està a càrrec de Jonathan López i que a ella s’han incorporat nous tècnics que, a mig termini, hauran de completar la seva formació per dotar al club d’un equip d’entrenadors capaç de fer front a les exigències d’uns atletes que, malgrat la joventut de molts, formen part ja de l’èlit atlètica a Catalunya i, en molts casos, de l’Estat.

Tampoc es pot oblidar que, per primera vegada, el CAC disposa aquest any de dos equips seniors, femení i masculí, que hauran de defendre la seva permanència en la primera divisió de l’atletisme català, i que els atletes veterans són asiduus participants en les principals proves que s’organitzen a Catalunya i la resta de l’Estat, moltes vegades lluitant i conseguint els primers llocs.

Al marge dels èxits esportius, sempre importants per un club atlètic, el repte més important pels nous gestors del CAC serà seguir mantenint l’actual esprit de col.laboració de tots els seus socis i la gran capacitat d’organització que ha estat la sana enveja de la resta de clubs catalans.

El CAC vol, a més, potenciar la seva integració a Castellar del Vallès i obrirà les portes a la col.laboració amb la resta d’entitats del poble, tant de caire esportiu com cultural o ciutadà. El nostre principal repte és, com ja hem dit, difondre la pràctica i els valors ètics de l’atletisme, però també ajudar a que Castellar del Vallès sigui una ciutat acollidora i viva. Volem que els atletes del CAC, amb el seu esprit esportiu i el seu comportament, es converteixin en els millors embaixadors de Castellar del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada