dilluns, 27 de novembre del 2006

SERGI VELLIDO GUANYA EL 29È CROS VILA DE CASTELLAR XVIIIè MEMORIAL PERE HERNÁNDEZ.

TAMBÉ PÒDIUMS DE M. ROPERO, S. GONZALEZ, M. CORDOBA, M. BERGADÀ, L. CATALAN, J. TORRENTS I L. GOMEZ
El diumenge passat a Castellar es va tornar a viure una nova jornada èpica del millor atletisme en un completa matinal de 9h.30m. a pràcticament les dues del migdia. Es presagiaven grans resultats quan les inscripcions superaven a les d’anys anteriors i l’espectacle semblava garantitzat. A la fi va ser el cros més multitudinari dels darrers set anys i el cinquè en el rànquing de les vint-i-nou edicions. A més, recordem que el mateix dia es realitza la Jean Boin , la Cursa del Farell a Caldes de Montbui i la Mitra Marató de Tarragona. Malgrat tot: més de vuit-cents inscrits. A les 9h. 30m. amb una puntualitat japonesa es començava amb més de 100 veterans a la primera prova (més que quan s’organitza el Campionat de Catalunya). Aquí el millor del CAC fou en Manolo Hoyo amb un quart lloc amb un gran nivell. La següent cursa, les cadets femenines van començar a suposar els èxits locals quan una supermotivada Mireia Ropero es plantava segona i darrera d’ella Sandra González esprintant amb la també del CAC Laura Vivas. A continuació en nois la cursa fou d’una aplastant superioritat de Sergi Vellido que aquest any conta les participacions per victòries. Pot arribar molt lluny. Després vingueren les infantils femenines i continuaren les alegries quan la pundonorosa Laia Catalan assolí el tercer lloc. Cal recordar que l’al·licient als tres primers d’aquest cros passa per un espectacular pernil que generar enormes il·lusions als atletes petits. En masculins German Escolano es quedà a les portes en quart lloc a l’igual que l’alevina Mireia Bella que després de ser tercera quasi tota la cursa fou superada a la recta final. Per contra en alevins masculins Jordi Torrents , un nouvingut a l’atletisme local sorprenia de valent tot quedant segon. La última sorpresa local de la promoció la protagonista la prebenjamina Laia Gómez a l’acabar segona . Passant a les darreres curses grans en júniors bona prova de Mònica Córdoba que acabà segona i en veteranes gran actuació de Montse Bregada que acabà també segona i en les curses reines de sèniors en dones gran nivell amb la fantàstica guanyadora, la corredora de l’Hospitalet Miriam Ortiz, tot seguida de la vigatana Encarna Núñez i la fondista de la JAS Gemma Masnou, mentre en homes el gran atleta del Montornés Ivan Límia s’imposa sobre un tapat Carles Cera del Ripollet i un batallador Pere Ordóñez que arribà tercer però després de molts any ja no com a CAC sinó com a JAS.



El XXIX Cros Vila de Castellar XVIII è Memorial Pere Hernández ja és història i és la història de noves generacions castellarenques que prenen el relleu i s’il·lusionen en estar davant d’una cursa . Les mostres d’alegria col·lectiva castellarenca que generen els triomfs locals del nou jovent paguen tot l’esforç organitzatiu. Així a l’entrega de premis feta pel regidor d’esports senyor Xavier Romance, el president del CAC senyor Sebas Vivas i les germanes de Pere Hernández els somriures de felicitat al pòdium dels menuts atletes locals és la raó de 29 anys fent de la il·lusió una realitat.



RESULTATS OFICIALS ATLETES DEL CAC:


NOIES: Prebenjamines: 2ªL. Gomez, 6ªC. Monitor 9ªL. Bella, 10ª J. Monitor 12ª C. Bandrés 14ª N. Escribanoª M. López Promeses: 4ª L. Vílchez, Veteranes: 2ª M. Bregada 7ª A. Gil, 9ª F. Rodríguerz, 11ª M. Granados, Alevines: 4ª M. Bella, 9ª A. Mata, 12ªM. Benedicto, 13ª P. Llopis, 14ªA. Catalan 15ªM. Gubert 16ª P. Corral Benjamines: 19ªJ. López, 20ªM. Portet, 24ªM. Fernández<>

NOIS: Juvenils: 9è A. Vidal, 15è A. Jiménez, 16è G. Tena , 19èJ. Arderius, 20è J. Corro, 21è M. Gallego, 22è M. Gomez, 23è V. Candela 24è E. Escribano 25è J. Sala, 27è D. Gomez Juniors: 5è J. Graells, 6è D. López, 10è I. Alba, 12è O. Vizuete 14è M. Godoy, 18è R. Miranda Veterans A: J. López 41è, J. M. Navarro 51è, A. Cortés 61è, F. Rovira 64è, T. Ventura 67èVeterans B: M. Hoyo 4rtJ. P. López 9è 11è J. Pons 14è M. Cubero Cadets: 1r S. Vellido, 11è M. Godayol, 18è A-. Vilalta 19è M. Gomero, 20è R. Mulas, 21è M. Gili, 23è A. Mena, 24è A. Ventura, 25è J. Cabello, 26è D. Bertran 27è R. Corral, 28è A. Godayol Infantil: 4rt G. Escolano, 5è D. Garcia, 8è JC Vidal 19è A. Sansa, 21è F. Fernández, 26è A. de la Torre, 27è A. Rodríguez, 28è J. Barrios, 30è G. Gili, 31è R. Mena Benjamins: 6è P. Gallardo, 9è V. Navarro, 11è I. Carvajal 12è G. Garcia, 15è A. Mata 21è F. Da Silva, 26è R. Sagrera Alevins: 2n J. Torrents, 5è G. Arderius 6è J. Barrios, 10è J. Losada, 11`+e C. Corral, 13è D. Pardo, 16è S. Juan, 18è A. Strohel , 20è R. Vidal 22è I. Cortés Prebenjamins: 4rt J. Vivas, 5è B. Poveda, 6è A. Moran 7è J. Gili Sèniors: 40è D. Jaen, 43è L. Garcia, 47è X. Gual i 61è F. Coronado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada