dilluns, 4 de desembre del 2006

L’ATLETA DEL CAC MANEL REAL TERCER A LES 24 HORES CORRENT DE MONACO

REAL REALITZÀ 208 KM SEGUITS.:

Es tracta de la cursa 24 Horas No Finish Line de Mónaco.

Es va celebrar durant els passat 25 i 26 de novembre al port de Mónaco en un circuit sobre asfalt de 1000metres. Es tracta d’acumular voltes durant les 24 hores i evidentment guanya el que més quilòmetres faci. Es van inscriure un total de 50 participants vinguts de molts països d’Europa, però sobretot francesos. De Catalunya i de tota Espanya el nostre castellarenc era l’únic.
A la 5ª hora de cursa Manolo anava en el lloc 10è. A la 10ª hora era 5è. Dues hores després,era quart. Allà es va mantenir fins la 18 ª hora on li van amenaçar el cinquè i el sisè de tal manera que la reacció li suposà adelantar al tercer. Ens ha comentat Real que “vaig tenir una gran baixada física a les 22 hores però no fou problema perquè tots estaven igual. A més el més dur de la cursa, a part de la barbaritat de quilòmetres es el càstig psicològic per tantes hores de solitud, concentració i rendiment al màxim”.