dilluns, 15 de gener del 2007

MONTSE BERGADÀ A TRENTO AMB LA SELECCIÓ CATALANA

S’ha organitzat una selecció catalana de curses sobre neu en un circuit de cinc proves arreu d’Europa aquest hivern. La primera va ser el dissabte 6 a la italiana Valle di Non Trentino. Es tractava de la 34ª edizione La Ciaspolada organitzada per la Società Podistiuca Novella i va consistir en una prova de 5,9km sobre neu amb raquetes de neu als peus, prova molt popular als Alps. El problema és que les caloroses temperatures van provocar que el teòric circuit muntanyenc es convertís en un circuit per la ciutat amb neu artificial. De les 104 corredores la Montse Bregada ho va fer molt bé i quedà la 16ena, primera catalana, en una prova guanyada per la italiana Cristina Scolari amb un temps de 23.53, mentre la Montse feu 28.38 en la seva primera incursió en aquesta nova especialitat. Li desitgem la millor de les shorts en aquesta nova aventura a la corredora del CAC.