dimarts, 2 de gener del 2007

JOSEP PONS SEGON A LA SANT SILVESTRE BARCELONINA EN VETERANS

Més de 6000 persones van córrer el diumenge passat, cap d’any, la Sant Silvestre de Barcelona, l’anomenada “Cursa dels Nassos” provocant ser una de les sant silvestres més multitudinàries que es realitzen al món. La prova no només va tenir un gran nivell quantitatiu sinó també qualitatiu i els primers classificats sobre la distància de 10km amb sortida i arribada al Pavelló Mar Bella de Poble Nou foren atletes de gran entitat. Concretament a la categoria masculina el guanyador va ser el kenyà Kirpono Menjo amb un gran temps de 29.24 i en fèmines la primera va ser la també guanyadora de la marató de Barcelona del 2006 l’etipo Tipi Galana amb un fabulós registre de 32.27. Per part de la gent del Club Atlètic Castellar que va participar amb dotze representants, el més destacat va ser el veterà Josep Pons que va assolir la segona posició final amb un registre de 40.30 i només superat per l’històric atleta del Diputació Diaquino González amb 37.11. Un nou gran èxit del veterà atleta del CAC. Acompanyat a Pons a l’arribada tot just darrera d’ell es presentà Josep Manel Navarro i pocs metres després Joan Olivé amb 40.56. Després arribaren Josep Lomas (43.28), Francesc Paul (44.21), Feliu Coronado (46.26), Antoni Ventura (47.45), Manolo Hoyo (48.27) i Joan Navas (49.56). Cal destacar també la bona participació femenina del CAC que va assolir classificar quatre dones a l’arribada en les persones de la Laura Vílchez amb 44.56, seguida de l’Anna Gil (16ena de les veteranes amb 47.45), tot just darrera d’ella la Fina Rodríguez amb 48.28 i, per últim, la nova corredora Laura Piñol amb 52.23. Felicitacions a tot aquest allau de fondistes del CAC que no descansen ni a la festa de cap d’any.