dimecres, 21 d’octubre del 2009

MARC VELA NOU CAMPIÓ D´ESPANYA DE SALT DE PERXA CADET

El Prat de Llobregat el diumenge passat a les sis de la tarda a les seves pistes d´atletisme va ser testimoni d´un nou gran èxit de l´atleta del Club Atlètic Castellar Marc Vela Genescà quan guanyà la prova de salt de perxa cadet dels Campionats d´Espanya amb 4.11.

En Marc no el tingué fàcil davant els 3.91 cm del medalla de bronze Kevi Ripollès (Vinaròs) i dels 4.01 amb la plata de l´atleta del Girona Nil Garcia (que encara va intentar fent nul 4.15), però després d´un concurs amb només un nul i uns últims intents a punt de superar la marca personal de 4.22 va tornar a demostrar que és el millor saltador d´Espanya de perxa de la seva categoria i va tornar a escriure una de les grans pàgines de la història del Club Atlètic Castellar.

A més, l´altre representant del CAC al Campionat, Dani Garcia, va assolir el dissabte el pas a la final de 300 metres tanques amb 41.99 que el catapultava a la tercera millor marca que no va poder quedar referendat el diumenge on una mala cursa el va fer arribar vuitè amb 44.83.

Un gran mèrit el d´aquest gran atleta Dani Garcia finalista de Campionat d´Espanya.