dimarts, 27 d’abril del 2010

ALLAU DE PÒDIUMS DEL CAC ALS CAMPIONATS ESCOLARS COMARCALS

Aquest dissabte passat es va celebrar a les pistes d´atletisme de Castellar del Vallès els Campionats comarcals organitzats pel Consell Comarcal de Sabadell i el Club Atlètic Castellar.
En un agradable matí amb molt bon ambient els atletes del CAC van tenir molt bons resultats com en cadets masculins Guillem Arderius que guanyà l´alçada i feu segon en 100metres, prova que guanyà Marc Martin que a la vegada feu segon en alçada.
També el CAC aconseguí el triplet en els 300m. tanques on guanyà German Escolano seguit d´Oriol Rodríguez i Adrià Sansa, mentre en llançaments el pes el dominà Alex Garcia que, a més feu tercer en javelina i igual posició en pes per a Oriol Torrents.
De noies cadets en llançament destacà el triomf en pes de la Ivette Sabanés , pel tercer lloc de la Maria Losada , mentre en javelina la Ivette feu segona i la Maria tercera, d´alçada Mireia Bella feu segona per tercera Alba Roca que igual resultat tingué en 300m. tanques on Guanyà Helena Diez i en 100m. l´Alba Roca assolí el sotscampionat , mentre H. Diez feu tercera.
Per últim, en 3000 metres Maria Duran assolí la medalla de plata.

D´infantils l´Aina Mata aconseguí el tercer lloc en 80m. i en 150m i de nois als 3000m. Jordi Torrents feu segon per tercer Joan Losada que també feu tercer en alçada empatat amb Guillem Garcia.

D´alevines hi hagué un gran triomf a la llargada amb triplet del CAC: 1a S. Alarcon, 2a A. Guinart i 3a M. Fernández, a més la Sarai Alarcón fou la segona en 60m. tanques i la Judith Viñas en 2000m. mentre en nois destacà Dani Cabello que guanyà la llargada, feu tercer en llançament de pilota i encara la medalla de plata en 60m. tanques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada