dimecres, 26 de gener del 2011

EL CAC GUANYA PER EQUIPS EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS VETERÀ. JOAN MORENO CAMPIÓ DE CATALUNYA, MANOLO HOYO SOTSCAMPIÓ

Aquest diumenge passat es va celebrar al circuit habitual del Parc de Catalunya de Sabadell el 50è cros de Sant Sebastià coincidint amb el Campionat de Catalunya de veterans.
El resultat del cros ha estat un dels grans èxits del Club Atlètic Castellar dels darrers anys ja que el nou campió de Catalunya és el gran Joan Moreno que dominà la prova i només tingué de contrincant amb possibilitats el segon classificat l’entrenador del grup de veterans del CAC Manolo Hoyo que acabà segon , mentre Josep Pons feia cinquè, Josep Permanyer novè , Antonio Jaramillo onzè i Juan Pedro López dotzè, mentre de fèmines tingueren molt bona actuació l´Anna Martí (5ª) i l´Anna Gil (13ª).
Amb aquestes posicions el nou club campió de Catalunya de veterans és el CAC la qual cosa significa un gran premi per un col.lectiu d´atletes que en els darrers vint anys no han parat de créixer, d´aconseguir any rera any uns resultats d´enorme qualitat i de fer fort el Club Atlètic Castellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada