dimarts, 29 de març del 2011

EL CAC A LA DUATLÓ D´IGUALADA

El cinquè duatló ciutat d’Igualada, organitzat pel C.A.Igualada Petromiralles, es va disputar el passat diumenge 27 de març sobre les distàncies de duatló esprint que van ser 6km de cursa a peu donant dues voltes pel bosquet del costat de l’estadi d’atletisme, 18km de bicicleta (Igualada-Tous-Igualada), i un tercer tram de 3km de cursa peu.

Tot i la pluja d’hores abans i haver tot el terreny humit hi van participar 395 duatletes, dels 456 que s’hi havia inscrit, d’aquesta manera es va batre el record de participació d’aquesta duatló, que any rere any s’està consolidant com la millor del circuit Català.

En ella tenim una excel.lent actuació la protagonitzada pels fondistes del CAC Manel Vaca i Feliu Coronado que han arribat en 57a i 58a posició final