dissabte, 19 de març del 2011

El CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTILS D´ATLETISME

Aquest dissabte al matí es va realitzar a la pista coberta de Sabadell el Campionat de Catalunya de la categoria infantil on havien accedit alguns atletes del CAC. Els millors resultats han estat a salt de perxa amb nou  rècord CAC infantil femení de la Glòria Timoneda amb 2.20 i un bon cinquè lloc final a només deu centímetres del pòdium. La mateixa atleta no va passar de semifinals als 60m. tanques , però també assolí rècord CAC amb 11.16. Un altre que va fer rècord CAC infantil va ser la Marta Haba als 60m. amb 8.86 i també eliminada en semifinals. També en igual sentit a la mateixa prova caigué en semifinals Dani Cabello amb 8.88, dotzè lloc de Guillem Garcia a la llargada amb 3.82 i en perxà un desè, Víctor Navarro amb marca personal d´1.85 i un onzè amb Aleix Mata amb 1.70.