dilluns, 8 d’agost del 2011

EL CLUB ATLÈTIC CASTELLAR MEDALLA DE BRONZE ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE RELLEUS ABSOLUTS.ALBERT MORENO CAMPIÓ D´ESPANYA DE RELLEUS.

El dimecres passat a l´estadi Joan Serrahima barceloní es va disputar el Campionat de Catalunya de relleus a l´aire lliure on el Club Atlètic Castellar va presentar equips en les dues modalitats masculines i a la prova dels 4x100 metres després d´alguns anys de quedar-se a les portes a la fi el CAC ha assolit el pódium amb un equip format per Francesc Fernández Sagrera, Dani Garcia, Marc Villanueva i Dani Gómez amb un temps de 45.23 i un tercer lloc final aprofitant la desqualificació del FC Barcelona per sortida de zona. Amb aquest resultat es dóna la circumstància que per segon cop aquest any el CAC és pódium en competició absoluta catalana fent així un nou rècord per la història. Felicitacions.
A l´hora que el CAC assolia aquesta gran fita un exatleta del CAC i un dels millors rellevistes del darrers temps, Albert Moreno, guanyava el Campionat d´Espanya de 4x100 promeses amb la JAS a Andújar. També felicitacions.
Altra equip del CAC va participar al Serrahima; concretamente el 4x400 que amb Dani Garcia, Marc Gómez, Xavi Planas i Marçal Benedicto acabaren sisens de Catalunya amb 3.35.65. A més, al Serrahima el mateix dia se celebrà ina nova jornada del Trofeu Capmany on del CAC destacà la gran actuación de Xavi Planas als 800m. amb nou rècord personal i xcel.lent registre de 1.58.53 a l´igual que la nova marca en llargada de Guillem Arderius amb 6.03

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada