dilluns, 21 de novembre del 2011

L´ATLETA DEL CAC JOAN OLIVÉ TERCER DE CATALUNYA MASTERS DE CURSES DE MUNTANYA

Ha sortit la classificació de la lliga catalana de curses de muntanya i a la categoria masters l´atleta del CAC Joan Olivé ha aconseguit una molt meritòria tercera posició final fruit de la participació en tres proves de gran dificultat. La primera va ser la Mitja Marató de la Faiada a El Pont de Suert, 23,25 Km amb 1350 m de desnivell positiu i un 5è lloc amb un temps de 3:11:05 , la segona la marató de Berga amb una distància de 42,2 km. I un desnivell de 2.930 metres, amb un temps de 7:44:48 i la tercera la VI cursa de muntanya de Montserrat Nord que va des de Monistrol de Calders fins a al Pic de Sant Jeroni (26,8 km 1100 m de desnivell ) amb un 5è lloc i un temps de 3:36:17. Grans i merescuts resultats. Felicitacions Joan!