dimarts, 22 de maig del 2012

L´EQUIP FEMENI DEL CAC ES MANTÉ EN PRIMERA DIVISIÓ DESPRÉS D´UNA EXCEPCIONAL ACTUACIÓ A EL PRAT


Amb algunes baixes de notable importància es va presentar el diumenge passat a El Prat l´equip femení absolut del CAC per intentar mantenir la categoria a la primera divisió contra altres set equips i la lluita per no quedar entre les dos últimes. Des de la primera prova, el llançament de martell, es va veure que amb molts sacrificis i canvis de darrera hora l´equip del CAC responia i en cap moment va donar símptomes de perill de descens  sinó d´unió, bon ambient i molt nivell des dels  llocs  davanters que es van aconseguir en perxa  amb Marta Bayo (2.50) i Glòria Timoneda (2.30) als molts punts assolits en els quatre llançaments destacant el segon lloc en javelina de M. Losada i el quart de M. Gibert al cinquè en Martell de S. Benítez  amb nou rècord del CAC i les bones prestacions en pes de M. Méndez i M. Garcia; al gran esforç  recompensat de les fondistes Laura Víchez i Núria Ciuraneta que doblaren en 1500m. i 5000m i en totes dues quedaren de les primeres i arribant juntes de la mà com tot l´equip en un gest simbòlic que expressa el CAC, el 8è lloc de M. Ventura en 3000 obstacles; a una insuperable Mònica Córdoba també quedant per davant al 400m. tanques i poc després al 400 m. llisos que no estaba preparat i acompanyada de la gran veterana Rosa Gili, a una lessionada Patrícia Corral que es va superar en 100t i 400t. a una Irene Sánchez que tant en 100m com 200m també va quedar per endavant acompanyada d´Alba Roca, a una Mireia Bella que tornava a 1,35 en alçada i feia uns punts molt valuosos (acompanyada d´A. Mercadal) com els de les saltadores de llargada Mònica López i M. Benedicto , com els de les marxadores Maria Duran (rebaixant tres minuts la seva marca) i Gemma Homet, o les corredores del 800m A. Gil lluitant de valent amb corredores molt més joves i Alba Peris i així fins arribar a completar els dos equips de relleus amb més gent com la Marta Haba o l´Andrea Bertran que de saltadora de perxa va passar a quedar tercera en el 4x400 final . Va guanyar el Granollers amb 372 punts, 312 punts el CAC; van descendir Montornès amb 246 i Universitari amb 240 punts. El CAC ja porta quatre anys en primera de dones  i torna a dir que els darrers temps són amb dades dels millors de la historia del CAC  i tornar a dir que el seu gran patrimoni és aquest  equip femení absolut, el seu equip masculí absolut, la gran escola d´ensenyament d´atletisme dels joves i el seu viver incansable de veteranes i veterans.

L´EQUIP MASCULÍ DEL CAC FA UNA NOVA EXHIBICIÓ I ACABA TERCER A LA LLIGA CATALANA PRIMERA DIVISIÓ “B”. BAIXEN A SEGONA EL LLEIDA I EL GIRONA

Un equip del CAC molt fort va acabar tercer a la Lliga Catalana aquest diumenge passat a Granollers molt lluny dels dos equips que han descendit (Girona i Lleida) i amb actuacions explèndies com el triomf en alçada de Guillem Arderius (1.82) acompanyat d ‘A. Villar (1.70), el doblet de Xavi Planas i Manel Vaca a 5000m. i 1500m on en Xavi feu segon a totes dues i Manel també a les primeres posicions; com un pletòric Víctor Candela guanyant les seves sèries de 100 i 200 i acompanyat per uns fortíssims F. Fernández Sagrera i Dani Gómez i aquests dos últims a la vegada acompanyats de X. Artigas i M. Benedicto guanyaren els 4x100 . Malgrat l´èxit no faltaren infortunis amb algún atletes importants amb lesions de darrera hora amb un infortunat Miquel Rojas desqualificat als 400m per sortida per milímetres de zona. Gran professionalitat i rigurositat del jutge a diferència de la prova dels 5000 m. marxa on van comptabilitzar un atleta del Vic doblat amb una volta de menys i el van col.locar cinc llocs millor a la classificació: li serví al Vic per guanyar el Campionat i perdre l´honestitat. Sort que l´altre relevista Oscar Val feu uns punts més que necessaris; com als 800m. amb un Albert Ortigosa en uns bons 2.03.23 acompanyat del pundonorós German Escolano o el corredor de tanques Dani Garcia responent als 110 i als 400 acompanyat d´un llançador reciclat com Miquel Romero (que també feu molt bé el disc) i Joshua Fernández; mentre el tándem Davi López i Jordi Graells responia als obstacles. Altre vegada tornà a destacar Guillem Arderius amb rècord CAC de triple de 12.68 acompanyat de Marc Villanueva i en llargada Alex Garcia que feu una gran marca personal de 6.03 i 3.40 en perxa igual que Alejandro de la Torre; mentre també responien els llançadors Gerad Gili (5è en Martell), Rubem Corral (setè), i  Adrià Rodríguez. Per últim el relleu 4x400 amb el rush final de Gerard Arderius envia el CAC a la tercera posició final en un campionat que, insistim , guanyà el Vic injustament i va enviar a segona al Lleida i al Girona , molts punts per darrera del Club Atlètic Castellar; tot tornant a demostrar el CAC que cada dia que passa està millor.

L´EQUIP DEL CAC ALS CAMPIONATS PER EQUIPS DE PROMOCIÓ
Fins a tres equips amb un total de quaranta atletes de promoció el CAC ha presentat als campionats de Catalunya per equips alevins, benjamins i cadets celebrats aquest cap de setmana a El Prat. L´equip amb millors resultats ha estat el femení infantil que ha quedat desè de Catalunya i encara s´ha de considerar un resultat millorable perquè lessions i baixes d´ultima hora han relegat a l´equip a no poder lluitar per un pódium que s´ho mereixia amb grans actuacions com  la d´Ariadna Guinart que amb 9.48 és el nou rècord CAC infantil de triple on quedà tercera, també Laura Hernández va ser la tercera de Martell amb uns bons 24.46; Laia Font la segona en disc amb 18.83, Sarai Alarcon la quarta en llargada amb 4.32, Maya Fernández la cinquena en perxa amb 2.00, Judith Viñas la setena en 2000m Amb 12.14.54 i acompanyades d´A. Garcia, S. Navarro han arribat força lluny, amb tres atletes més per completar l´equip hagúes estat pódium; és una generació del CAC amb un gran futur.
També ha estat una bona actuació la dels alevins masculins que han quedat dotzens de Catalunya  amb un gran quart lloc de llançament de pilota de B. Garcia i la resta han assolit posicions intermitges que els han catapultat a un bon resultat amb un equipo on també es trobaven P. Garcia, S. Moix, A. Arrabal, E. Avellaneda, D. Hidalgo, A. Pico, E. Martínez i A. Mari
Per últim, els infantils masculins han estat quinzens de Catalunya amb un bon equip , però amb baixes i lesionats; entre elles ha hagut un cinquè lloc amb Eric del Pino als 600m. un setè de S. Avellaneda als 2000m i actuacions força bones de la resta: S. Ruiz, A. Contreras, F. da Silva, A. de la Torre, J. Gili, R. Torras, I. Guillen, D. Cabello i P. Mercadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada