dimecres, 14 de novembre del 2012

ELS ATLETES DEL CAC ALBERTO MARTÍNEZ I ÀLEX FERNANDEZ PÒDIUM AL CROS DE SANT HILARI


Segon cros de la temporada aquest diumenge passat amb el 30è Cros de Sant Hilari Sacalm, i segon èxit de les prometedores noves generacions atlètiques del Club Atlètic Castellar, amb un altre cop tercer lloc del pre-benjamí Alberto Martínez , a més molt ben custodiat per altre del CAC, en Martí Bertran, que féu cinquè, i en benjamíns un reaparegut Àlex Fernández també acabà tercer per 17è A. Gómez, 19è H. Garcia, 33è I. Vallejo i 34è A. Obrador. A més en alevines la Gisela Surroca també rebé medalla a l´acabar quarta, per 24ena l´A. Fernández. Altra corredora destacada va ser la Laia Arderius que vol emular la nissaga de grans atletes Arderius castellarencs i va ser sisena prebenjamina, i acompanyada per altres del CAC com X. Avellaneda (10ª), J. Vallejo (15ª), C. Alba (18ª) i L. Alba (19ª); mentre en benjamines també bona actuació de la Júlia Muñoz que feu sisena.
En alevins el millor del CAC va ser l´Abel Arrabal acabant dissetè, i després E. Avellaneda (20è), A. Bernal (27è) i E. Haba (31è); en infantils també féu medalla Suriol Avellaneda (7è) i darrere M. Garriga (13è), R. Torras (21è) i B. Garcia (35è), i en noies també féu medalla la reapareguda Judith Viñas (6ª) i darrere A. Garcia (24ª), A. Muñoz (25ª), C. Moya (26ª) i L. Garnacho (42ª). En cadets també amb medalla E. del Pino (6è) i darrere O. Cano (16è), A. de la Torre (17è), A. Mata (21è), P. Mercadal (32è) i S. Ruiz (35è); mentre en juvenils Joan Loasada feu onzè i Iker Fernàndez 25è. De cadets la millor fou l´Ariadna Guinart (13ª) i darrere L. Hernández (14ª), M. Haba (16ª), N. Rufat (22ª), M. Fernández (24ª), L. Font (26ª) i A. Mercadal (29ª).
En quant als grans el millor va ser el nou atleta del CAC Hanza Saffar quart dels promeses, seguit de G. Arderius 8è, A. Villar 14è i M. Benedicto 17è; de seniors molt bé Lluís Garcia 22è i J. Graells 25è, de júniors un notable 10è lloc de German Escolano com també en veterans Josep Surroca acabant l´onzè.

ELS ATLETES DEL CAC SUSANNA RUIZ I XAVI PLANAS GUANYEN LA MOVE FOR GAMBIA



A Castellar, organitzada per l´escola El Casal amb motius benèfics, es realitzà aquest diumenge passat la Move for Gambia sobre 6km, amb sortida des de l´escola i arribada al Parany del Boter, amb constants pujades pel camí de l´Alzina Balladora.  Va ser un èxit de participació amb 120 esportistes,  un èxit d´organització fetiva, de bon ambient i un nou triomf per al gran campió del CAC Xavi Planas que l´enllestí en 27’ i a poca distància el seu company d´entrenaments i del CAC Albert Ortigosa; tercer masculí l´exatleta del CAC David Pérez i la primera dona la fondista Susanna Ruiz en 44’; cal esperonar aquestes bones idees com la que ha fet realitat aquest diumenge El Casal.

EL CAC A LA BEHOVIA-SANT SEBASTIÀ

De fenomen exportiu excepcional cal valorar l´existència d´aquesta prova vasca sobre 20km que reuneix més de 20.000 atletes (aquest any amb una bona pluja tot el recorregut), i entre ells la gens menyspreable xifra de 400 catalans, amb el primer classificat el flamant campió d´Espanya Jaume Leyva, el segon Marc Roig i en el pilot d´esforçats de la ruta dos animosos atletes del CAC: la històrica Anna Gil acabant amb 1.44.23 i Toni Ventura en 1.38.12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada