dijous, 6 de febrer del 2014

L'ATLETA DEL CAC AINA MUÑOZ SOTS-CAMPIONA DE CATALUNYA DE MARXA INFANTIL A BADALONA

Aquest Diumenge passat al matí al passeig marítim de Badalona es van fer els Campionats de Catalunya de marxa individuals i per equips per totes les categories i on destacà la gran actuació de l'atleta del CAC Aina Muñoz als 3000 metres marxa infantil on acabà segona de 70 participants amb un nou rècord de Castellar de 16.37. L'equip el van completar G. Surroca (20ª), Emma Costa (42ena), Alba Eguia (43ena) i Victòria Cruz (44ena) tot acaban quart per equips el CAC a nivel català. Altres participants a Badalona del CAC foren A. Obrador, G. Surroca i J. Muñoz a alevins i Sergi Moix que acabà el 22è dels infantils amb 21.40

L'ATLETA DEL CAC ÀNGEL VILALTA MEDALLA DE BRONZE ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA PROMESES


A Sabadell el diumenge a la tarda es van disputar el Campionats de Catalunya promeses on de la participació del CAC va testimoniar una bona forma a salt d’ alçada l'Àngel Vilalta que acabà tercer amb 1.84; a més, estigué molt a prop del pòdium en Dani Garcia als 60m. tanques amb 8.92 i un quart lloc final. Altra participació del CAC va venir amb Gerard Arderius als 3000m amb una bona marca i rècord personal de 9.18.88 i un sisè lloc del CAC. Altres exatletes castellarencs del CAC van estar a pòdiums com l'Alexandra Bayo a salt de perxa amb un tecer lloc (2.80) o a la mateixa prova en homes igual lloc per Marc Vela amb 4.60 o en uns grans 3000m. absoluts Jordi Torrents va quedar tercer amb nou rècord estatal de 8.23.85. Felicitacions a tots.

L'ATLETA DEL CAC XAVI PLANAS 22È A LA MITJA MARATÓ INTERNACIONAL DE GRANOLLERS
Amb més de 10000 participants i el triomf del rècord del món de marató Wilson Kipsang es va disputar aquest diumenge passat una nova edició de la Mitja de Granollers on destacà la nova marca personal , gran registre i bona posició d'un molt ben recuperat Xavi Planas amb un extremadament meritori 22è lloc final; acompanyat per un altra veterà del CAC amb nova marca personal: David Fortes 1.26.35

JOAN LOSADA MÍNIMA ALS ESTATALS
Al controls de pista coberta a Sabadell han continuant anant atletes del CAC i entre els resultats cal informar que el juvenil Joan Losada amb 4.12.30 als 1.500m. Ha fet mínima per als propers Campionats d'Espanya a celebrar a València el 2 de març. Cal dir que ha reduït aquest any vint segons la seva marca i una gran dedicació, vàlua i constància li estan donant un gran resultat a un corredor que per fi els registres li fan justícia. A més es va viure un nou rècord CAC absolut de triple femení amb l'Ariadna Guinart amv 10.38m.i l'Anna Garcia als 60m. llisos amb 8.47, a més de ben escoltada per una també super ràpida Clàudia Moya amb 8.61, mentre L. Hernández feia 7.36 en pes; I. Guillen baixava dels 3’ als mil amb 2.58.57, per 3.17.04 d’ A. de la Torre, L. Sarri acabava en 7.63 els 60m. ; A Peñuela 5.12.72 als 1500m. , G. Arderius 1.82 a alçada i G. Timoneda 2.60 a la perxa.

NOU RÈCORD CAC DE MARTELL
Amb 41.47 l'atleta del CAC Pau Mercadal ha fet història i ha realitzat la millor marca del CAC a la prova de llançament de Martell al Criterium de llançaments d'hivern celebrats al Serrahima la setmana passada ; també es tracta d'un atleta d'una enorme progressió amb moltes possibilitats en propers campionats.

GRAN PARTICIPACIÓ AL CONTROL EN PISTA DEL CAC

Aquest dissabte passat a les pistes d'atletisme de Castellar del Vallès i organitzat pel CAC es va realitzar un control de les categories de promoció que va suposar la feina de més de 30 voluntaris del CAC per donar resposta a més de 400 atletes de tot Catalunya que es desplaçaren fins al nostre poble. Entre ells hi havia una cinquentena d'atletes de les categories més joves del CAC que realitzaren més de 150 proves. Un gran èxit pel CAC. Es guardà un minut de silenci pel decés de Francesc Castelló, jutge i periodista que durant més de cinquanta anys es dedicà a la promoció de l'atletisme a casa nostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada