diumenge, 27 de setembre del 2015

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 2ª CORRIOLS DEL CAC . TRIOMF DE L’ ATLETA DEL CAC JORDI JIMÉNEZ A LA CURSA CURTA I GRAN SEGON A LA MITJA DE DAVID JAEN

Aquest diumenge passat el Club Atlètic Castellar ha continuat amb enorme il.lusió  el projecte al transformar la Pujada I Baixada a Catafau de la qual s’ han fet disset edicions en la 2ª Corriols del Vallès de 22,3 km  en un circuit per corriols de difícil accés amb sortida de la Plaça Major , on ha coincidit amb la molta gent que anava a votar a les eleccions,  i pas per  Catafau, Farell, Pic del Pont, Castellet, Font del Gurri, Puig de la Creu i tornada vertiginosa la Vila. A més s’ ha realitzat una cursa de 13km per una part del circuit. Al repte han respòs  quasi dos-cents’ atletes, multiplicant-se per més de dos en comparació amb l’ edició de l’ any passat.  Això significa que sembla que per fi podrem tenir una cursa de muntanya en molt bones característiques a Castellar amb una bona resposta dels runners catalans.
En la vessant esportiva assenyalar   el guanyador de la mitja marató amb nou rècord de la prova  amb 1.49.34 ha estat l’ atleta del Taymory Spiridon Pere Castillo i en segon lloc ha estat l’ atleta local del CAC David Jaen amb 1.53.17, darrera d’ ells han entrat un bon col.lectiu d’ atletes locals com Marc Talo,  Eliseu Alòs (2.09.36) un cada cop més fort Xavi Múrcia amb 2.13.31, Eusebi Ocaña amb 2.26.17, Ricard da Silva amb 2.26.41 i  Basilki Bernal en 2.50.23, mentre que en dones la gunayadora ha estat l’ atleta de Puig Reig Vanessa Cirvecches amb també nou rècord del circuit amb 2.26.18 seguida de Cristina Bernabé que torna a ser segona dos anys seguits .
A més cal assenyalar que ha estat molt animada la cursa de 13km guanyada per un fortíssim atleta del CAC , Jordi Jiménez, seguit de Carles Motlló i un altre atleta local en tercera posició, Lluís Garcia, darrera un gran cinquè lloc de Josep Surroca i darrera David López tornant a la competició  i en dones la guanyadora ha estat la Carme Martínez de Barcelona i darrera dues atletes del CAC: Diana López i Esther Risco.

La festa dels runners a Castellar se’ n va acabar  a la Plaça Major de l’ amb un excel.lent aperitiu per a tots i l’ entrega dels trofeus i bosses amb premis per als participants per part del regidor de l’ Ajuntament Aleix Canalís i el president del CAC Àngel Garcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada