diumenge, 26 de novembre del 2017

ELS MILLORS RESULTATS DEL CAC EN PÒDIUMS AL 40È CROS VILA DE CASTELLAR-XXIX MEMORIAL PERE HERNÁNDEZ

Les fotos de la jornada: Àlbum 1 / Àlbum 2
Resultats


Aquest diumenge passat es va realitzar el 40è Cros Vila de Castellar XXIX Memorial Pere Hernández al clàssic circuit habilitat a les pistes d´atletisme del Parc de Colobrers organitzat pel Club Atlètic Castellar amb un horari de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda i amb una bona participació de 600 inscrits de tot Catalunya , malgrat coincidir amb una altre gran cros del panorama català com és la Jean Boin de Barcelona; el cros escolar de Sabadell i el dia anterior el cros de Barberà Aquest gran èxit és consolidació d´una feina ben feta d´organització del CAC i l´atractiu de tantes curses, circuit amb una catifa verda malgrat la manca de plugesi  amb tants bons premis (els coneguts pernils i, a més, es repartiren 500 bosses amb premis , per exemple).
La cursa reina en dones l'ha guanyat la Isabel Rodríguez atleta a del C.A. Laietània amb un temps de 25' 31" i en una prova amb un gran cinquè lloc per l' atleta del CAC Alba Reig  i en homes sèniors guanyà l’ atleta Pol Guillen   a les files de  l' Avinent Manresa amb un llarg historial de grans triomfs als principals crossos catalans. En aquesta prova el representant del CAC Xavi Planas va fer una cursa excepcional i va aconseguir un valuós tercer lloc final , mentre cal valorar també positivament les bones actuacions de Jordi Graells (11è) i Gerard Arderius i Germán Escolano.
 A més de la gran actuació del CAC en sèniors , els èxits de pòdiums del CAC vingueren en moltes proves com ara  amb els pre-benjamins amb un gran segon lloc de Josep Ortuño i el tercer de Marc Sánchez.
Cursa a cursa cal assenyalar el gran nivell, com cada any, de la prova dels veterans on l' atleta del CAC Chema Cañadas s' ha mantingut a les primeres posicions tota la cursa fent un frec a frec espectacular amb els primers i acabant amb el pòdium en el tercer lloc i darrera un combatiu Xavi Estebanell. En ella també va destacar el castellarenc i soci del CAC Rubén Jiménez amb un fantàstic cinquè  lloc final denotant una enorme millora i projecció .
En benjamines també ha vingut un gran èxit del CAC amb el triomf de la Ivet Ortuño i  desè lloc de la rapidíssima Mar Franch  i acompanyades  de Daniela Gaitan , Martina Castillo, Bruna Povedano,Noa Paredes. Daniela Gila , Sara Corral i Alba Alier. Mentre en nois corrien R. Martin, M. López, M. Gil, A. Moron i I. El Haddad..
D' alevins Pol Fernández l fou el millor del CAC en una cursa multitudinària on va acabar 8è i seguit d' altres castellarencs com P. Fortes, E. Sánchez, OBertran, i A. El Hadd. , E. Sánchez, D. Llobet, R. Molins, G. Comellas, R. Larcada, A. Alcalde, O. Pascual i D. Escobar, mentre en alevines la Laura Martínez fou tretzena  en una gran cursa seguida de C. Fortes, I. Hernández, M. Alcalde, L. Ribera, I. Villanueva i P. De la Cruz.
D' infantils va destacar l' extraordinària cursa de Paola Clermont  que aconseguí un cinquè  lloc final en una prova d' enorme competència i acompanyat deE. Andreaba, L. Romero, J. Alvarez, L. Arderius, J. Paul, G. Torres, , M. Garcia i A. Sánchez, mentre en nois infantils Saul Corral, Antoni Bono i Dani Camargo foren els representants del CAC..
En cadets  un fantàstic Jan Casamada acabà segon i un sorprenent Eric Haba va ser quart i encara molt bé darrera David Fernández, Adri Bernal i G. Salerno i de noies va destacar l' Ainhoa Roldán que acabà tercera assolint per fi un pòdium una atleta que va a millor , malgrat lessions,  i seguida d' una forta Paula Pi vuitena i darrera Anna parada i Jun Bujones. Per últim en juvenils hi hagué també un gran triomf amb un pletòric Marc Garriga; una de les grans promeses del fons castellarenc.
També s' ha de fer esment de la nova atleta veterana del CAC Miriam Torres Moreno amb una molt bona actuació a la cursa Open que l' ha portat al segon lloc final i a pocs segons del triomf absolut en una prova on el catorzè masculí ha estat també del CAC en la persona de Mohamed  Haddad.
Així doncs, vuit vagades van ser cridats a pòdiums els atletes del CAC en la millor actuació al seu cros pràcticament en tota la història.

Gran ambient i grans resultats finalitzats el diumenge amb l´entrega dels premis als pòdiums feta pel directiu  del CAC,  Josep Obrador  les germanes del recordat P. Hernández, Maria i Manuela, i l' alcalde Ignasi Giménez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada