dilluns, 13 de novembre del 2017

LALI MASRIERA, JESSICA TIPIAN, IVAN NOUVILAS I JOSE MANUEL TORRICO GUANYEN LA 4ª CORRIOLS ORGANITZADA PEL CAC

El Club Atlètic Castellar porta ja 16 edicions continuades de la pujada i baixada a Catafau reconvertida els darrers quatre  anys a la Corriols del Vallès i la cursa ha estat aquest 2017 amb més de 230 inscrits esforçats pels  corriols i. Altra cop s' ha canviat el circuit; més llarg i més tècnic i , així, els nostàlgics dels circuits de camins tipus Togores es queden perplexes davant els indrets pels quals els fa passar una organització que mima l' emoció, el contrast i la varietat de rutes  que agraden als runners actuals. Així a les 9h del matí del diumenge 12 de novembre del 2017 se' n va donar la sortida des d' una Plaça del Mirador amb molta gent a dues curses; la "curta" de 14 duríssims quilòmetres guanyada en categoria masculina per l' atleta local independent Ivan Nouvilas  amb 1h14' i en noies la gran fondista de Santa Eulàlia de Ronçana Lali Masriera amb 1.28.52 seguida per l' atleta local guanyadora de l' any passat Irene Sánchez amb 1.30.18.
Mentre estaven arribant els últims de la cursa dels 14 km en menys de dues hores va aparèixer al mig la figura del primer de la dels 24 km l' atleta de  Sabadell del Training Trail Team  José manuel Torrico 1h59.57 i molt a prop el segon, en Miki Marzo  de l' Atletic Calderí  amb 2.02.29 per completar el pòdium l' atleta del WAA Tean Oriol Prat amb 2.02.28 mentre en dones una forta veterana , la Jessica Tipian  guanyava amb 2.54.43 , completant el pòdium la sabadellenca Dolors Martin i Simone Beindfordl. Del CAC va participar i va quedar a les primeres posicions de la cursa llarga  Ildefons Oñate,. 
Al marge de la vessant esportiva cal assenyalar el gran ambient, les moltes històries personals, les cares de felicitat dels participants, les moltes felicitacions pel circuit, els DJ de Castellar (genial  en Toni i amics ) amenitzant durant més de 5 hores d' un diumenge al poble, el sorteig de molts i valuosos regals, la molta estona del pica-pica final, la samarreta de disseny i l' enorme esforç dels quaranta voluntaris del CAC amb unes immenses ganes de què tot funcionés. L' any que ve cinquena  edició ; no la perdeu!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada