dilluns, 19 de febrer del 2018

UN CAC DE CAMPIONS DE CATALUNYA: XAVI PLANAS (PER DOS COPS), JOSEP OBRADOR I FINS A SIS PÒDIUMS A LA PISTA COBERTA

Aquest diumenge 18 de febrer s' ha celebrat a la pista coberta de Sabadell el Campionat de Catalunya de veterans amb una bona participació del CAC i uns resultats impressionants quan per sis vegades els seus atletes han hagut de pujar al pòdium per haver quedat entre els tres primers catalans.
Així pel matí als 1500m el guanyador de la cursa ha estat Xavi Planas amb un temps de 4.11.94 i acompanyat en tercer lloc per un company de les pistes, el castellarenc Rubén Jiménez (Runwithleyva) que acabava tercer, i a la tarda Xavi Planas també guanyava els 3000 metres (amb el doble mèrit del cansanci afegit) amb 9.08.87, mentre un altre gran atleta del CAC Chema Cañadas feia segon amb 9.12.70. Per una altra banda, als 3000metres marxa el nou campió de Catalunya era el també atleta del CAC Josep Obrador amb 14.01.57. Semblava que es completaven els pòdiums quan a la prova dels 4x200 metres femenins un nou equip del CAC format per  Mari Carme Escobar, Sònia Molina , Mònica López i Yolanda Vilaraso donaven la campanada a l' acabar segones amb 2.1746 i a propo de les primeres del Nou Barris. Per últim als 800m l' històric Xavi Estebanell acabava tercer amb 2.12.48 i acompanyat al segon lloc per castellarenc Rubén Jiménez.
Uns resultats històrics d' un gran club d' atletisme que l' ha fet gran la seva gent, que ho és molt , i que és el premi a les moltes hores, il.lusions i bon ambient que hi ha per les pistes d' atletisme de Castellar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada