dilluns, 18 de juny de 2018

EL CAC NOVÈ PER EQUIPS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA MASTERS

Aquest diumenge passat a les pistes d' atletisme de Castellar del Vallès s' han realitzat els Campionats deCatalunya masters per equips amb la participació del CAC masculí que ha quedat novè de Catalunya tot demostrant la millora respecte a la pista coberta (on foren dotzens) i amb l' objectiu d' aconseguir en un futur consolidar un gran equip masculí i crear un femení (que està quasi a punt).
Un per un els resultats del diumenge són molt bons com els segons llocs de Josep Obrador als 5000m. marxa o de Xavi Planas als 3000m amb excel.elnts marques o d' un fort Joan Bea al disc també fent molt punts o Chema Cañadas als 1500m o un sorprenent fondista (de fet, és un equip amb un 80% de fondistes reciclats i ésun gran elogi!!!) transformat en saltador de llargada amb una extraordinària marca de 5.88 (nourècord CAC de veterans!!!), la resta molt bé com David Jaen als 800m , el pundonorós Mohamed el Ahdad amb 1'02" en un 400m!!!, l' alçada de Xavi Estebanell, la javelina d' un super Juan Pedro López o el pes de Josep Maria Bea als 76 anys!!!! oels dos equips de relleus amb bones marques o ... una menció especial per als 100m de Jonathan López i els 200m de José Fructuoso amb trencaments fibrilars a meitat de la prova i van arribar a la fi de la cursa coixos i últims destacats, però un punt més per al CAC!!! L' ESPERIT DELS GRANS CAMPIONS!!!!!
Cal dir-ho : els veterans del CAC que han fet la història de l' atletisme català els darrers 60 anys i aquest diumenge estaven competint (felicitacions al Pratenc pel seu gran triomf) són el gran tresor patrimonial del' esport castellarenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada